Video

Νίκος Κουρής: Η αποκάλυψη για τη σκηνή με την τρανς Ζέτα Δούκα στη σειρά του Παπακαλιάτη

Νίκος Κουρής: Η αποκάλυψη για τη σκηνή με την τρανς Ζέτα Δούκα στη σειρά του Παπακαλιάτη
Νίκος Κουρής: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την Επίδαυρο, το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, την περιβόητη σκηνή με την τρανς ερωμένη σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά και ένα αστείο σκηνικό στη Μύκονο. Μάλιστα, φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Δες και Βρες». Σχετικά με το πώς αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση για το τηλεπαιχνίδι, απάντησε ο Νίκος Κουρής, ο οποίος διηγήθηκε και την πρώτη του εμπειρία από την Επίδαυρο, αναφέροντας το πόσο άγχος είχε την πρώτη φορά που είδε τον κόσμο εκεί, αλλά και το άγχος που ένιωσε στην παρουσίαση.

Επίσης, σχολίασε τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και αναφέρθηκε στην υποκρισία πολλών θεατών που θεωρούν ότι η Επίδαυρος τους… ανήκει. Όσο για το αν «κλείσει» η πόρτα της Επιδαύρου επειδή επέλεξε να κάνει τηλεπαιχνίδι, ο Νίκος Κουρής απάντησε πως αν είναι έτσι, καλύτερα να μην τον καλέσουν ξανά. Και μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία, έκανε σχετική αναφορά και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Όσο για το αν θα επέλεγε να ξανασυνεργαστεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο Νίκος Κουρής απάντησε ως εξής: «Βέβαια θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Αν κάτι τον χαρακτηρίζει πέρα από το πόσο αγαπάει τη δουλειά του, κάνει κάτι δικό του. Θεωρητικά είμαι εντελώς θετικός», ενώ για την πολυσυζητημένη σκηνή όπου είχε κληθεί να παίξει, έχοντας ως τρανς ερωμένη τη Ζέτα Δούκα είπε: «Προκάλεσε πολλές συζητήσεις η σκηνή με τη Ζέτα Δούκα ως τρανς ερωμένη. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Αυτό είναι το πρώτο. Αλλά αυτά είναι λίγο αμφίδρομα. Νομίζω πως και ο Χριστόφορος το έκανε για κάποιο λόγο. Όχι για να προκαλέσει. Αλλά γιατί και αυτός ζει σε αυτή την κοινωνία και τα ερεθίσματά του είναι από αυτή την κοινωνία».

«Οπότε κάνοντας ένα σίριαλ θέλεις κάποια πράγματα να τα δείξεις. Να μην κάνεις πως δεν υπάρχουν, γιατί υπάρχουν. Και βέβαια να το κάνεις με έναν τρόπο που να μην είναι αισχρός και χυδαίος. Να το κάνεις με όρους καλλιτεχνικούς», τόνισε ο Νίκος Κουρής ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και δήλωσε πως κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα πολύ προσωπικό του ζήτημα σχετικά με τη διάγνωση διαβήτη στα 13 του. «Δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε καμία ασθένεια«, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρής σχετικά με το ότι πάσχει από διαβήτη και απάντησε στο γιατί επέλεξε να το αποκαλύψει από μόνος του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments