Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο τιμόνι της ομάδας

Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο τιμόνι της ομάδας
Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Ο ισχυρός άντρας της ομάδας επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι. Ποια είναι τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού φαίνεται να επιστρέφει στο τιμόνι της ομάδας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και στο αγωνιστικό κομμάτι και σχεδιάζοντας το μέλλον που ταιριάζει σε μια ομάδα με την ιστορία του Παναθηναϊκού. Είναι επίσης αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν έχει περάσει εύκολα καθώς, υπήρξαν πρωτοφανείς καταστάσεις (πχ αποχή παικτών, κύμα προσφυγών), αλλά η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα έχει σχετικά επανέλθει.

Στόχος να ξαναανέβει ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportime ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αρχίσει να λέει δειλά δειλά στους γύρω του πως την επόμενη σεζόν η ομάδα του θα επιχειρήσει να μπει στη δυάδα. Έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο και σε αυτό ρόλο έχουν παίξει αρκετοί παράγοντες.

Από πέρυσι, όταν βγήκε μπροστά για τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες, φάνηκε ότι θέλει να επιστρέψει. Ακολούθησαν το διαζύγιο με τον Νίκο Νταμπίζα, η πρόσληψη του Τσάβι Ρόκα και το «φάγωμα» του Γιώργου Δώνη. Πήρε πάνω του διαπραγματεύσεις όπως των Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιώργου Βαγιαννίδη, ενώ σταδιακά άρχισε να ενεργοποιεί και ποδοσφαιρικές επαφές που είχε βάλει στον πάγο. Στις πληρωμές αποκαταστάθηκε η τάξη, ενώ ανέβηκε και το μπάτζετ.

Η επιστροφή στο γήπεδο

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η επιστροφή στο γήπεδο. Το δούλευε καιρό στο μυαλό του ο Γιάννης Αλαφούζος αυτό. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για τα καλά συνολικά στο ποδόσφαιρο. Έπαιξε ρόλο για να  βγει πρόεδρος στη λίγκα ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.  Μιλάει ξανά με ιδιοκτήτες ομάδων, χτίζει σχέσεις και στέλνει και… μηνύματα στην αντίπαλη πλευρά όπως αυτό της άρνησης της επέκτασης δανεισμού στον Πανιώνιο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Ταυτόχρονα καταστρώνει τα δικά του πλάνα και για το τηλεοπτικό σκηνικό της επόμενης σεζόν. Δεν αναφερόμαστε μόνο στον Παναθηναϊκό. Στις επαφές του με άλλες ομάδες έχει ρίξει στο τραπέζι προτάσεις ακόμα και για το ποια θα είναι η λύση στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Έγινε γνωστό πως θα παραστεί και στη συνάντηση των Big-4 (όπως είχε παραστεί και στην προηγούμενη με UEFA και FIFA τον Ιανουάριο) για τη συγκρότηση της νέας ΚΕΔ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments