Αθλητισμός

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς στο Ηράκλειο

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς στο Ηράκλειο
ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Γνωστή έγινε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς με την κρητική ομάδα στο Ηράκλειο. Ποιους σκέφτεται ο Μαρτίνς για τη βασική ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 19.15 το απόγευμα για την 9η αγωνιστική των play off της Super League 1. Όπως όλα δείχνουν, ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει συχνά με την πρώτη ενδεκάδα έτσι ώστε να εκτιμήσει τις δυνατότητές τους αφού έχει ξεκινήσει να σκέφτεται και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, μία πιθανή προσέγγιση της 11άδας του Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι με Αλέν ή Τζολάκη, Τοροσίδη, Αβραάμ, Μπα, Γκασπάρ, Μπουχαλάκης, Καφού, Λοβέρα, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς και Χασάν. Μέσα στις αλλαγές μπορεί να είναι οι μικροί Μαρτίνης και Σουρλής.

Στην αποστολή των Πειραιωτών βρίσκονται οι: Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπα, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν και Ελ Αραμπί. Eκτός αποστολής έμειναν οι Σα, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Καμαρά.

Τα μεταγραφικά σενάρια για Τσιμίκα και Μπα

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν φήμες για μεταγραφή τόσο του Κώστα Τσιμίκα όσο και του Ουσεϊνού Μπα σε μεγάλες ομάδες της Αγγλίας. Για τον Έλληνα αριστερό μπακ, τον οποίο κοιτούν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ενδιαφέρεται και η Λέστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Μπεν Τσίλγουελ απασχολεί έντονα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι και θεωρείται σίγουρο πως θα αλλάξει ομάδα μέσα στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως οι «αλεπούδες» πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο Έλληνας αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ στο Νησί υποστηρίζουν πως αν τελικά αποχωρήσει ο Τσίλγουελ για κάποια ομάδα, τότε η Λέστερ θα κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς άσου.

Επίσης, όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ουσεϊνού Μπα να παίρνει το αεροπλάνο για το Λίβερπουλ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος με τα «ερυθρόλευκα». Ειδικά από τη στιγμή που καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα, ξεχώρισε τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και δικαίωσε τον Πέδρο Μαρτίνς που τον εμπιστεύτηκε.

Σήμερα, τα σενάρια του προηγούμενου διαστήματος περί ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ, επανέρχονται στο προσκήνιο από την ιστοσελίδα «90min.com», που ανέφερε ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να διαδεχτούν τον Ντέγιαν Λόβρεν στους πρωταθλητές Αγγλίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Κλοπ δεν θα ήταν αντίθετος στην πώληση του Κροάτη αμυντικού, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ζενίτ, με το δημοσίευμα να σημειώνει πως: «Ο Ουσεϊνού Μπα παραμένει μία επιλογή για τους πρωταθλητές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments