Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος Έλενα Ακρίτα: Νέα μήνυση από τον «γαλάζιο» βουλευτή

Κωνσταντίνος Μπογδάνος Έλενα Ακρίτα: Νέα μήνυση από τον «γαλάζιο» βουλευτή
Κωνσταντίνος Μπογδάνος Έλενα Ακρίτα: Σε μήνυση κατά της δημοσιογράφου προχώρησε ο «γαλάζιος» βουλευτής, σύμφωνα με ανάρτησή του.

Σε νέα μήνυση προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Αυτή τη φορά ο «γαλάζιος» βουλευτής πάει στη Δικαιοσύνη τη δημοσιογράφο, Έλενα Ακρίτα. Τι συνέβη;

Όπως ανέφερε και η ίδια η δημοσιογράφος με ποστ της στο Facebook: «Ο Μπογδάνος μηνύει και μένα επειδή έγραψα “Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…” Έχει δίκιο! Τού ζητώ ταπεινά συγγνώμη και επανορθώνω: “Μπαίνουν σε ένα μπαρ τέσσερις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…”».

Προηγουμένως, ο «γαλάζιος» βουλευτής έγραψε στο Twitter ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της δημοσιογράφου: «Έγραψε ό,τι πιο ναζιστικό έχει γραφτεί τελευταία και το έγραψε για μένα. Και με την Ακρίτα, λοιπόν, στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τέλους, με κάθε υβριστή, με κάθε φορέα ηθικού πλεονεκτήματος που στοχοποιεί και απειλεί την ασφάλεια και την ακεραιότητά μου».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσε τη μήνη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Πριν από την ανακοίνωση του Κ. Μπογδάνου για την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη απέναντι στην Έλενα Ακρίτα, προηγήθηκε διαδικτυακή σύγκρουση με τον δημοσιογράφο, Νίκο Μπογιόπουλο. «Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα, κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Ήρθε και η δική σου ώρα». Αυτό το μήνυμα έστειλε στον δημοσιογράφο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μέσω Twitter. Σε τι απαντούσε, όμως, ο «γαλάζιος» βουλευτής;

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet του δημοσιογράφου, στο οποίο ο Νίκος Μπογιόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Όλα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση». Φυσικά, σε αυτή του την ανάρτηση ο Νίκος Μπογιόπουλος δεν κατονόμαζε κάποιον, αλλά ο Κ. Μπογδάνος θεώρησε ότι τον «φωτογράφιζε».

Η ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Σε απάντησή του προς τον «γαλάζιο» βουλευτή, ο Νίκος Μπογιόπουλος δήλωσε στον «Ημεροδρόμο»: «Πληροφορήθηκα ότι ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΪ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων” με παρακολουθεί χρόνια και μαζεύει υλικό της δημοσιογραφικής δουλειάς μου. Προφανώς δεν του χρησίμευσε σε τίποτα. Οσον αφορά τις απειλές, αφού υπογραμμίσω και από εδώ όσα επισημαίνω στο άρθρο μου, ότι δηλαδή “Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ”, περιορίζομαι προς το παρόν να σημειώσω: Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον “φασίστα”, στον “ρουφιάνο”, στον “γλίτσα”, στον “γελοίο”, στο “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”, στον “για λύπηση” της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που “ήρθε η ώρα μου” – πόσο… σκιάχτηκα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments