Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι γίνεται με Γκασπάρ και Αλ-Τάαμαρι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι γίνεται με Γκασπάρ και Αλ-Τάαμαρι
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι «παίζει» με τους Γκασπάρ και Αλ Τάαμαρι για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός έχει διάφορες εκκρεμότητες να λύσει σε σχέση με το ρόστερ του. Το «Φως των Σπορ» αναφέρεται στις περιπτώσεις των Γκασπάρ και Μούσα Αλ Τάαμαρι. Η γνωστή αθλητική εφημερίδα αναφέρει στο ρεπορτάζ της: «Έχει “κολλήσει” προς το παρόν το θέμα με την παραμονή του Γκασπάρ, αλλά θα… ξεκολλήσει. Δεν τον θέλει η Σπόρτινγκ, τον θέλει ο Μαρτίνς και κάπου στη μέση θα τα βρουν οι δύο πλευρές. Για τον Τάαμαρι δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη… Επιμένουν πάντως οι Κύπριοι ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ και να μετακομίσει στον Πειραιά».

Να σημειώσουμε ότι για τον Μπρούνο Γκασπάρ εδώ και καιρό ακούγεται ότι θα παραμείνει στον Πειραιά, έστω κι αν δεν λογίζεται ως βασικός. Με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, σχεδόν σίγουρα, να μην μένει στο λιμάνι θα δώσει τη μάχη του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς ως πρώτη επιλογή.

Για τον ενθουσιώδη παίκτη του ΑΠΟΕΛ, επίσης, ακούγεται εδώ και καιρό πως θα καταλήξει στον Ολυμπιακό αφού η Κύπρος δεν χωράει το ταλέντο του. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του κυπριακού themasports, ο Τάαμαρι είναι σχεδόν «καπαρωμένος» από τον Ολυμπιακό και ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει στο να υπογράψει «σπαστό» πενταετές (3+2 χρόνια) συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προσφέρει μάξιμουμ 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρωθεί τη μεταγραφή. Ο Ιορδανός διεθνής άσος έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με δηλώσεις του.

Ποιος είναι ο Αλ Τάαμαρι

Ο Ιορδανός εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός ακραίος, αλλά παίζει και αριστερά και ως φορ, αλλά και σε θέσεις στον άξονα και πίσω από τον επιθετικό. Φέτος είχε στον ΑΠΟΕΛ 34 ματς με 3 γκολ και 9 ασίστ, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στον κυπριακό σύλλογο τον έχει πάει ο νυν βοηθός του τεχνικού της Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ταλαντούχο, που έχει περιθώρια εξέλιξης και παράλληλα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του Ολυμπιακού άμεσα.

Για τον Γκασπάρ, ανταγωνιστής για τη θέση του βασικού δεξιού μπακ είναι ο Αντρέ Ζεράλδες, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Ο 29χρονος, από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία και αγωνίστηκε δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν κατάφερε να τον αποκτήσει με μεταγραφή, οι πιθανότητες για τους «ερυθρόλευκους» αυξάνονται διαρκώς.

Στο Ισραήλ αναφέρουν ότι ένας από τους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στη Μακάμπι, ίσως να είναι και η εμπλοκή του Ολυμπιακού. «Παρά τις προσπάθειες των «κίτρινων» να τον κρατήσουν και να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του, η παραμονή του δεν ήταν εφικτή. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και ίσως αυτό να έφερε εμπόδια στις προσπάθειες της Μακάμπι να τον κρατήσει», γράφει η ιστοσελίδα «One».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments