Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [25/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [25/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [25/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [25/07/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο άτομο, που προσποιούσασταν ότι δεν τρέφετε ρομαντικά συναισθήματα. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό σήμερα. Θα θελήσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση και να αποκαλύψετε τα αισθήματά σας.

Ταύρος

Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε αυτό που θέλετε ή να επιτύχετε αυτό που θέλετε στον ερωτικό τομέα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που είναι η απάντηση στα όνειρά σας. Οι μόνιμες σχέσεις θα πάρουν μια ώθηση θετικής ενέργειας.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα κύμα θετικής ενέργειας σε μια τρέχουσα σχέση. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, θα αναγκαστείτε να εξετάσετε το όραμά σας για το μέλλον και την ερμηνεία σας για το παρόν: Να δείτε πώς αυτά επιδρούν στην καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να είστε πιο ανοιχτοί από όσο συνήθως. Ένα άτομο μπορεί να σας εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία και τη διορατικότητα του. Ο ενθουσιασμός και η προθυμία σας να μάθετε περισσότερα θα κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν μεταξύ σας.

Λέων

Η παρουσία σας σε ένα πάρτι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να είναι η αρχή μιας υπέροχης σχέσης. Μην διστάζετε να επιδείξετε τα ταλέντα σας και να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Θα ήταν επίσης μεγάλο πλεονέκτημα αν ντυνόσασταν με φωτεινά χρώματα.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό προσδίδει μια αίσθηση περιπέτειας στην ερωτική σας ζωή. Εάν είστε στην αρχή μιας σχέσης, θα οραματιστείτε διάφορα που μπορείτε να κάνετε με το ταίρι σας στο μέλλον και θα σας εμπνεύσουν να δεσμευτείτε περισσότερο μαζί του. Οι μόνιμες σχέσεις θα πάρουν μια ώθηση θετικής ενέργειας.

Ζυγός

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει τις αλλαγές στη σχέση σας. Αν κάτι δεν λειτουργεί, είστε έτοιμοι να το αφήσετε και να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα σας πάνε μπροστά. Μην περιμένετε. Δημιουργήστε τη σχέση που θέλετε.

Σκορπιός

Όταν σκέφτεστε όσα θα μπορούσατε να πετύχετε αν συνεργαζόσασταν με το ταίρι σας, θέλετε να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια στη σχέση. Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να καθορίσετε στόχους και σχέδια, να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση γα το πώς μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε μαζί.

Τοξότης

Αν παραβρεθείτε σε ένα πάρτι ή άλλη κοινωνική περίσταση σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε κάποιον/α που αξίζει την προσοχή σας. Η δύναμη της έλξης θα είναι πολύ δυνατή και μπορεί να δυσκολευτείτε να αντισταθείτε. Γενικά προτιμάτε μια πιο χαλαρή προσέγγιση, γι’ αυτό μπορεί να βρείτε την στάση του άλλου ατόμου κάπως υπερβολική – αλλά κολακευτική.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στην κορυφή του κόσμου. Όχι μόνο αισθάνεστε ισχυροί και λαμπεροί, κάνετε τους πάντες να γυρνούν στο πέρασμά σας. Εάν ψάχνετε για σχέση, δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτε άλλο πέρα από το να είστε ο εαυτός σας.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να προσπαθήσετε περισσότερο για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα συνειδητοποιήσετε ότι ο λόγος που δεν έχετε συνδεθεί, είναι επειδή είστε συγκρατημένοι και δεν αφήνετε τον αληθινό σας εαυτό να φανεί. Σήμερα θα αλλάξουν όλα.

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας ενισχύει το πάθος και την ζωντάνια στις σχέσεις. Παράλληλα υποδεικνύει ότι κάποιο άτομο που αισθάνεται γοητευμένο από εσάς χρειάζεται μια ευθεία απάντηση. Μπορεί να έχει κουραστεί να περιμένει να πάρετε μια απόφαση. Κάντε μια κίνηση προς το μέρος του αλλιώς μπορεί να το χάσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments