Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [29/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [29/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [29/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [29/07/20].

Κριός

Μέρες σαν την σημερινή μοιάζουν με δίλημμα για εσάς. Ξέρετε ότι υπάρχει κάτι που απασχολεί το μυαλό και την καρδιά σας, αλλά δεν θέλετε να φανείτε ευάλωτοι. Στην πραγματικότητα, αυτή η στάση θα σας προκαλέσει περισσότερο πόνο. Αντιμετωπίστε τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν το κάνετε.

Ταύρος

Μπορείτε είτε να σπαταλήσετε τη μέρα σας χασομερώντας εδώ κι εκεί είτε να κάνετε μια βόλτα στη Μητέρα Φύση. Βρείτε ένα σκιερό σημείο κάτω από τα δέντρα και καθίστε να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Στην ουσία έχετε ήδη αποφασίσει, απλά χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο για να αποσαφηνίσετε τα πράγματα.

Δίδυμοι

Κάποιες μέρες απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από άλλες. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την τρέχουσα κατάσταση είναι να μην κρατάτε αποστάσεις. Όσο και αν σας φαίνεται ο πιο εύκολος δρόμος, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Κρατήστε τις γραμμές της επικοινωνίας ανοικτές.

Καρκίνος

Ξέρετε να διαχωρίζετε τα πράγματα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι να διαχειριστείτε την έντονη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα, όμως, έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε ξεκάθαρα χωρίς να φοβάστε ξεσπάσματα ή πληγωμένα συναισθήματα. Εσείς και το ταίρι σας θα πρέπει να μοιραστείτε μερικές αλήθειες και στη συνέχεια να αποδεχτείτε ο ένας τον άλλον.

Λέων

Εκεί που νομίζατε ότι όλα πάνε καλά και πλέατε σε πελάγη ευτυχίας, ξαφνικά κάτι σας προσγείωσε απότομα στην πραγματικότητα. Μην ανησυχείτε. Πρόκειται απλώς για μια φάση που θα περάσει. Μην της δίνετε περισσότερη σημασία από όση πρέπει. Συνεχίστε τη μέρα σας με ευπρέπεια και κοσμιότητα.

Παρθένος

Κάτι σοβαρό συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Μπορεί εσείς και το ταίρι σας να πρέπει να λάβετε κάποιες αποφάσεις που δεν μπορούν να αναβληθούν πλέον. Ή να σκέφτεστε πώς θα πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ορισμένους βασικούς κανόνες.

Ζυγός

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να πάρετε επιτέλους μια απόφαση που αφορά την ερωτική σας ζωή. Είναι κάτι που σκέφτεστε εδώ και αρκετό καιρό, και διάφορα γεγονότα που συνέβησαν τον περασμένο χρόνο συνέβαλαν σε αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να επιλέξετε σωστά και να συνεχίσετε με την υπόλοιπη ζωή σας.

Σκορπιός

Μπορεί να διαισθάνεστε ότι κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα έρθει στην ζωή σας. Μέχρι στιγμής ίσως να μην είστε σίγουροι για το ποιος είναι, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, τα σημάδια είναι όλα εκεί. Μπορεί, ωστόσο, το άτομο που θα έρθει να είναι μια μεγάλη έκπληξη.

Τοξότης

Και εκεί που πιστεύατε ότι επιτέλους μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια συγκεκριμένη σχέση, ξυπνάτε σήμερα και ανακαλύπτετε ότι κάτι έχει αλλάξει. Υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση ή διάθεση, χωρίς να μπορείτε να την προσδιορίσετε. Είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχήσει ή όχι; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ενεργήσετε σπασμωδικά και να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά στην σχέση σας και ξαφνικά προέκυψε ένα εμπόδιο. Μην το παίρνετε κατάκαρδα. Υπάρχει κάποιος λόγος. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συζητήσετε με το ταίρι σας και να βρείτε τρόπο να το παρακάμψετε. Μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις.

Υδροχόος

Είστε πολύ υπεύθυνα άτομα και δεν ησυχάζετε αν δεν εκπληρώσετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Σήμερα η ευθύνη σας είναι μόνο προς τον εαυτό σας. Δουλέψτε λίγο την αυτοεκτίμησή σας και κάντε μερικές σοφές επιλογές. Κάτι που συνέβη πρόσφατα μπορεί να σας έδωσε ένα χαστούκι αλλά τώρα θα πρέπει να σηκωθείτε και να συνεχίσετε την ζωή σας πιο σοφοί και πιο δυνατοί.

Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε αρκετά ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα στην σχέση σας. Παρόλο που περνάτε μια δύσκολη φάση, ξέρετε ακριβώς πώς να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Η έμφυτη αίσθηση δικαιοσύνης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην φτάσετε σε ακρότητες. Απλά θα πρέπει να βρείτε το θάρρος να θίξετε ό,τι σας απασχολεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments