Πολιτική

Πολάκης άρση ασυλίας: Έτσι απαντάει ο βουλευτής στην απόφαση της Eπιτροπής της Βουλής

Πολάκης άρση ασυλίας: Έτσι απαντάει ο βουλευτής στην απόφαση της Eπιτροπής της Βουλής
Πολάκης άρση ασυλίας: Μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, με ψήφους ΝΔ και Ελληνικής Λύσης που αίρει την ασυλία για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος απαντάει με τον δικό του τρόπο με ανάρτηση του στο Facebook.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε σήμερα να προτείνει στην ολομέλεια του σώματος την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη. Η υπόθεση για την οποία συζητείται η άρση ασυλίας αφορά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του βουλευτή, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης. Υπέρ της άρσης τάχθηκαν με τις ψήφους του η ΝΔ και η Ελληνική Λύση, το ΚΙΝΑΛ δήλωσε «παρών» και ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 καταψήφισαν.

Τις επόμενες μέρες η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει επί της εισήγησης της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Κουρτάκης είχε καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του πρώην υπουργού, καθώς ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει σε ανάρτησή του ότι «παρά τη λάσπη, παρά τα λεφτά που έριξε ο Κουρτάκης και διάφοροι τοπικοί σουπερμαρκεταδες εκεί κάτω για να με λασπολογήσουν, δεν τα καταφέρατε. Δεκαπέντε χιλιάδες Τετρακόσιοι ψήφοι, δεκαπέντε χιλιάδες καρφιά σε σας…».

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη

Με ανάρτησή του στο facebook απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποιώντας φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη και σχολιάζοντας ότι δεν κάνει πίσω. Με σκληρή γλώσσα επιτίθεται στον κ. Κουρτάκη ενώ δηλώνει σίγουρος πως στην Ολομέλεια της Βουλής θα δικαιωθεί.

Παρακάτω δείτε τι έγραψε αναλυτικά στην ανάρτησή του.

Μόλις τελείωσε η παρέμβαση μου στην επιτροπή της Βουλής που αποφασίζει για τις άρσεις ασυλίας ,μετά από μήνυση εναντίον μου , του αλιτήριου κοντορεβυθούλη της δημοσιογραφίας ,του «εκδότη» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Κουρτακη πως και καλά τον «συκοφάντησα» πέρυσι στην ολομέλεια(που κουβεντιαζόταν οι μηνύσεις Στουρνάρα και Πούλη )όταν είπα πως έριξε λάσπη για μένα και λεφτά σε τοπικά μέσα για να βγει η ΝΔ πρώτη στα Χανιά και να μη βγω εγώ Βουλευτής!!!

ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και για τους τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης που έριξε αυτός και κάποια από τα τοπικά μέσα στα Χανιά και βέβαια θύμισα όλο το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που έχει εισπράξει αυτό το άθυρμα της δημοσιογραφίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ για μπάνερ,»άρθρα» και για τα μαϊμού σάιτ όπως το «velona Kai klosti”

Είπα πως ο Σαμαράς ο Γεωργιαδης και ο Λοβερδος σε αντίστοιχες τοποθετήσεις τους ως κατηγορούμενοι θα έπρεπε να έχουν εισπράξει καμία 20αρια μηνύσεις για συκοφαντία και απειλές σε δικαστές κάτι που ποτέ δεν έγινε και πως η μήνυση του Κουρτακη σαφώς και έχει πολιτική σκοπιμότητα ως μέρος ενός σχεδίου που θα προσπαθήσει η ΝΔ να κουκουλώσει και τις πομπές της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ όπως προσπαθεί με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Η συνέχεια στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,που αυτή είναι ανοιχτή και δημόσια διαδικασία και όχι κλειστή όπως η σημερινή.!

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ,θα σας αποκαλύπτουμε και ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!!

Παυλος Πολακης βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς!

ΥΓ. Ξεκίνησα την τοποθέτηση μου με αυτό που έγραψε ο Μιχάλης Στρατάκης (παλαιός διευθυντής στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης):

« Οι καλύτεροι δάσκαλοι στη ζωή μου ήσανε οι κακοί, οι απατεώνες, οι μισάνθρωποι, οι δίμουροι, οι αχάριστοι, οι θεομπαίχτες, οι χριστέμποροι, οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι μοχθηροί, οι πατριδοκάπηλοι, οι ανέραστοι, οι υποκριτές, οι ρουφιάνοι, οι χαιρέκακοι, οι παράουροι, οι λουφατζήδες και οι άτιμοι. Σ’ αυτούς οφείλω, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ»…..

Υγ2 ΣΑΣ ΕΧΩ!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments