Πολιτική

Πήρε θέση ο Άδωνις Γεωργιάδης για το post των Τελεταί Μπούκουρας

Πήρε θέση ο Άδωνις Γεωργιάδης για το post των Τελεταί Μπούκουρας
Ο σατυρικός λογαριασμός στο Twitter είχε τεθεί σε αναστολή ύστερα από μαζικά report όταν «καλησπέρισε» τον υπουργό Ανάπτυξης λίγο μετά την είδηση ότι μπαίνει σε καραντίνα λόγω της επαφής του με κρούσμα κορωνοϊού.

Την επιστροφή του λογαριασμού «Τελεταί Μπούκουρας» ζήτησε ο υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.  Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου ο κ. Γεωργιάδης έκανε στα social media, την ακόλουθη ανάρτηση: «Έμαθα ότι έριξαν τον @Teletai_Mpouk κακώς! Μου αρέσει η ελευθερία του λόγου και το χιούμορ ακόμη και όταν ξεπερνά ορισμένες φορές τα όρια. Ενώνω την φωνή μου λοιπόν με όσους θέλουν να επανέλθει για να μιλάμε χωρίς εμπόδια #free_Teletai_Mpouk».

Νωρίτερα είχε επικρατήσει ένας μικρός χαμός μετά την ανάρτηση του «Τελεταί Μπούκουρας» για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων. «Κύριε @AdonisGeorgiadi καλησπέρα», ήταν χαρακτηριστικά το post, το οποίο έγινε λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Παπαθανάσης μπήκαν σε καραντίνα λόγω επαφής τους με κρούσμα κορωνοϊού.

Ο λογαριασμός τέθηκε σε αναστολή μετά από μαζικά report αλλά πλέον έχει επανέλθει.

Αρνητικό το τεστ του υπουργού:

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter, το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υπεβλήθη βγήκε αρνητικό. «Η τήρηση των μέτρων Ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά», ανέφερε στην ανάρτησή του. Αρνητικά ήταν και τα τεστ των Νίκο Παπαθανάση και Γιάννη Πλακιωτάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για την καραντίνα στην οποία μπήκε ο υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε ότι ήρθε σε επαφή με τον επενδυτή που νοσεί καθώς και ότι πληροφορήθηκε ότι πρέπει να απομονωθεί. «Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός από το σπίτι του.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μας πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό… Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» εξήγησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments