Ελλάδα

Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης

Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης
Περιπέτειες έχει στο Μεξικό ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής. Παρέμβαση της ελληνικής πρεσβείας.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το ταξίδι του Γιώργου Μαυρίδη και ακόμη τριών ατόμων, μέλη του συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής “Into the Skin”. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε χθες ο επιτετραμμένος της ελληνικής πρεσβείας προκειμένου να πείσει τις μεξικανικές Αρχές να τους αφήσουν ελεύθερους για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, οι Μεξικάνοι δεν υποχώρησαν, δίνοντας εντολή για απέλαση.

Σύμφωνα με το protothema.gr o Γιώργος Μαυρίδης και οι τρεις συνεργάτες του έπειτα από ένα δύσκολο βράδυ στα κρατητήρια του αεροδρομίου, επιβιβάστηκαν στις 22:00 τοπική ώρα σε πτήση της Lufthansa για Φρανκφούρτη και τελικό προορισμό την Ελλάδα. Κατά την διάρκεια της επιβίβασης τους, ωστόσο, προκλήθηκε νέο επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα οι τέσσερις τους να αποβιβαστούν με εντολή του πιλότου και να επιστρέψουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου. Μάλιστα οι αστυνομικοί διεμήνυσαν στον τηλεπαρουσιαστή και στους υπόλοιπους τρεις πως εάν δεν φύγουν οικειοθελώς με την επόμενη πτήση, θα αναγκαστούν να τους στείλουν πίσω με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικού.

Το χρονικό της σύλληψης:

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού, μέσω Γερμανίας, με πτήση της Lutfhansa και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρώτος του προορισμός ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, για παράδειγμα τα ξενοδοχεία όπου έχουν κλείσει για να διαμείνουν.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ενδέχεται να ειπώθηκε και κάτι εκ μέρους των Ελλήνων ταξιδιωτών που δεν άρεσε στις μεξικανικές Αρχές με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους. Οι άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου με την ελληνική πρεσβεία να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τους απελευθερώσει. Ωστόσο μάταια. Οι Αρχές του Μεξικού ήταν ανένδοτες και διέταξαν την απέλασή τους. Σημειώνεται πως τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης όσο και τα μέλη του συνεργείου είναι καλά στην υγεία τους και, μάλιστα, είχαν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, προκειμένου να τους ενημερώσουν και να τους καθησυχάσουν.

Σημειώνεται πως το συνεργείο ταξίδεψε στη συγκεκριμένη χώρα για τα γυρίσματα του «Into the Skin», της νέας εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη στο Open, που θα έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο, «ακολουθώντας τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αναζητώντας ιστορίες που κρύβονται πίσω απ’ αυτές».

Ο Γιώργος Μαυρίδης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments