Αθλητισμός

Μοχάμεντ Ντρέγκερ Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτησή του οι Πειραιώτες

Μοχάμεντ Ντρέγκερ Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτησή του οι Πειραιώτες
Μοχάμεντ Ντρέγκερ Ολυμπιακός: Μια «ανάσα» από το να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» είναι ο 24χρονος δεξιός μπακ.

Νέα μεταγραφή “ψήνεται” για τον Ολυμπιακό καθώς όπως φαίνεται η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Πρόκειται για τον 24χρονο δεξί μπακ της Φράιμπουργκ, ο οποίος θα μετακομίσει -αν όλα πάνε καλά- στο λιμάνι προκειμένου να καλύψει τον Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ενώ δεν αποκλείεται ο νεαρός να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Ντρέγκερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάντεμπορν και είχε 18 ματς, 1 γκολ και 3 ασίστ με τον γερμανικό σύλλογο στην Bundesliga. Ο Τυνήσιος, αλλά γεννημένος στην Γερμανία, είναι διεθνής με την χώρα του 13 φορές και έχει αγωνιστεί από δεξί μπακ έως δεξί εξτρέμ ενώ σε αρκετά ματς έχει χρησιμοποιηθεί και ως χαφ. Εάν δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες, η θέση του δεξιού μπακ θα είναι γεμάτη με γερμανική εμπειρία μιας και ο Ραφίνια είχε συμπληρώσει 15 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Δεν το εγκαταλείπει για Μπουφάλ ή Ροντρίγκες:

Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του εξτρέμ, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την ύστατη προσπάθεια είτε για τον Γκάρι Ροντρίγκες είτε για τον Σοφιάν Μπουφάλ. Ωστόσο, πρόκειται για δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, τις οποίες όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να τις εγκαταλείψουν τόσο εύκολα. Το θέμα με τον Ροντρίγκες είναι να κάνουν πίσω οι Άραβες που ζητούν την επιστροφή του από την Φενέρμπαχτσέ στην Αλ Ιτιχάντ. Όσο για την περίπτωση του Μπουφάλ, το θέμα είναι να συμφωνήσει η Σαουθάμπτον στα χρήματα που της προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Λόγω της δυσκολίας των παραπάνω περιπτώσεων, στον Ολυμπιακό πάντως, εξετάζουν κι άλλες λύσεις για δεξί εξτρέμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει αρκετός χρόνος καθώς το φετινό καλοκαίρι η μεταγραφική περίοδος θα είναι ανοιχτή μέχρι τις πέντε Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ανοίξει το «παράθυρο» για όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν βρει ομάδα. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments