Αθλητισμός

Αλέις Γκαρσία: Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ισπανός

Αλέις Γκαρσία: Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ισπανός
Αλέις Γκαρσία: Ο Ισπανός παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρει τον Δικέφαλο του Βορά που θέλει να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή.

Ο Δικέφαλος του Βορά θέλει να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του και γι αυτό κοιτάει και την περίπτωση του Αλέις Γκαρσία. Ο Ισπανός μέσος που έχει μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτυ έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί, ως 8αρι, αλλά και ως εξάρι, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει και ως μεσοεπιθετικός. Το άλλο θετικό που έχει η περίπτωση του 23χρονου είναι το ζήτημα του χρόνου. Καθώς ο Αλέις Γκαρσία είναι ελεύθερος, ο ΠΑΟΚ έχει την ευχέρεια να αποφασίσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Αλέις Γκαρσία έχει απασχολήσει την ελληνική πραγματικότητα. Πριν από λίγο καιρό ο Ισπανός είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του  για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του σε συνάρτηση με την πώληση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ των ΗΑΕ, ανέφερε δημοσίευμα του Sport24.

Τα άλλα σενάρια για τον ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ πάντως κοιτάει και άλλες περιπτώσεις. Όπως αναφέρει το inpaok.com, οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» σκέφτονται την περίπτωση του Ζοσέ Μαουρίσιο, που είναι ακόμα ελεύθερος.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει τον Δικέφαλο και από την καλή και από την ανάποδη, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα ο Μαουρίσιο μόνο απίθανο δεν είναι. Στην Τούμπα το σκέφτονται σοβαρά και αν ο παίκτης δεν έχει μπει σε συζητήσεις με κάποια άλλη ομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στην ομάδα. Επίσης το χρονικό όριο και για τον Βραζιλιάνο είναι τα μέσα Οκτωβρίου.

Ωστόσο σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα παίζουν και τα ονόματα των  Μπράνταριτς και Ντεσπόντοφ. Ο Ιταλός δημοσιογράφος της Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο, αναφέρει ότι και οι δύο παίκτες οδεύουν στην ελληνική ομάδα. «Ο Μπράνταριτς και ο Ντεσπόντοφ της Καλιάρι πηγαίνουν προς τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να αποχωρήσουν από την Κάλιαρι. Για την ακρίβεια, οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να μετακομίσουν στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας την Ιταλία για να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Η Κάλιαρι προσπαθεί να κλείσει αυτήν τη διπλή μεταγραφή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments