Αθλητισμός

Πέπε Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό

Πέπε Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό
Πέπε Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε τα σχέδιά του κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Λεβαδειακό (0-0), με τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζει διάφορα εντός αγωνιστικού χώρου. Ένας από τους παίκτες που περίμενε να ρίξει στο χορτάρι ήταν ο Πέπε. Ωστόσο, ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίστηκε τελικά κόντρα στους Βοιωτούς και παρακολούθησε απλώς το ματς.

Ο Μαρτίνς είχε στο μυαλό του να δώσει χρόνο συμμετοχής στον 23χρονο χαφ, αλλά δεν θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του από τη στιγμή που δεν ήταν 100% σίγουρος για την κατάστασή του. Συγκεκριμένα, ο 50χρονος τεχνικός των Πειραιωτών τον κράτησε στον πάγκο για να μην πάθει κάποια νέα υποτροπή και μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

Τι συνέβη στο ματς:

Στο αγωνιστικό, το παιχνίδι έληξε 0-0 με τον Ζοσέ Σα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς απέκρουσε πέναλτι των Βοιωτών. Στο 4′ ο Χασάν είχε την πρώτη τελική του αγώνα. Ο Αιγύπτιος έκλεψε την μπάλα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει από μακρινή απόσταση, ωστόσο το πλασέ του δεν βρήκε στόχο. Πέρασαν 36 λεπτά για την πρώτη αξιόλογη φάση του Λεβαδειακού, με τον Συμελίδη να επιχειρεί το σουτ από τα δεξιά της περιοχής και την μπάλα να φεύγει άουτ, αφού πρώτα χτύπησε στην εξωτερική μεριά του δοκαριού.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων τέσσερα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χολέμπας στην καρδιά της άμυνας δεν κατάφερε από καλή θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 50′ ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Χολέμπας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Σουντανί με γυριστή κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκέκα.

Στο 58′ ο Βαλμπουενά γέμισε από τα δεξιά, ο Χασάν βγήκε νικητής στον αέρα με τον Λιάγκα, όμως ο Γκέκας μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν. Ο Γάλλος ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 68′, όταν με εκτέλεση φάουλ «ανάγκασε» τον Στογιάνοβιτς σε εκπληκτική επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι στο 77′ κέρδισαν πέναλτι με τον Σα να νικάει τον Παμλίδη και να διορθώνει το λάθος του. Στο 79′ ο Χασάν επιχείρησε το σουτ και ο Τσάπρας με τάκλιν έσωσε την ομάδα του, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αιγύπτιος απείλησε ξανά με κεφαλιά. Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να σκοράρει και ο Κάιπερς στο 86′ χωρίς να πετύχει το στόχο του, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments