Ελλάδα

Έσφαξαν γάτες Πάτρα: Βρέθηκαν αποκεφαλισμένες – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Έσφαξαν γάτες Πάτρα: Βρέθηκαν αποκεφαλισμένες – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Έσφαξαν γάτες Πάτρα: Άλλο ένα αδιανόητο περιστατικό με θανάτωση ζώων έγινε στην Αχαΐα.

Δεν έχουν τέλος τις τελευταίες μέρες τα περιστατικά με βασανισμούς ή θανάτους ζώων από «ανθρώπους». Η τελευταία τέτοια είδηση μας έρχεται από την Πάτρα όπου 8 γάτες στην περιοχή της Πλαζ βρέθηκαν αποκεφαλισμένες. Περαστική τις βρήκε σφαγμένες με μαχαίρι, με τα άτυχα ζώα να έχουν υποστεί ένα απίστευτο μαρτύριο πριν ξεψυχήσουν, βρίσκοντας φριχτό θάνατο.

Η γυναίκα που είδε πρώτη αυτές τις σοκαριστικές εικόνες, με τα άψυχα σώματα των γατών να είναι αποκεφαλισμένα, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία σύμφωνα με το patrasevents.gr. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Από τους αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς. Ειδικότερα ημεδαπή γυναίκα βρήκε θανατωμένες στην περιοχή της Πλαζ οκτώ γάτες, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό κτηνιατρείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου τους».

Να σημειώσουμε ότι χθες έγινε γνωστό ότι καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη Νίκαια στον Πειραιά. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην οδό Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη Νικαίας, αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως καθηγητής σχολείου έκανε κεφαλοκλείδωμα σε σκύλο και τον μαχαίρωνε στα πλευρά.

Ο σκύλος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα. Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο. Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησαν τους δράστες.

Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον καθηγητή στο σπίτι του και ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία. Πάντως, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι γείτονές του, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα. Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Να σημειώσουμε ότι δεν έχουν πολλές μέρες από το συμβάν στα Χανιά που ξεσήκωσε κύμα διαμαρτυρίων σε όλη τη χώρα, όταν κάτοικος των Κουνουπιδιανών επιχείρησε να στειρώσει σκύλο με μαχαίρι και τελικά το σκυλί σώθηκε τελευταία στιγμή μετά την παρέμβαση περαστικού φιλόζωου και του κτηνίατρου που το ανέλαβε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments