Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [25/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [25/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [25/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [25/10/20].

Κριός

Έχετε κουραστεί να μιλάτε με ανθρώπους, που φαίνονται καλά για τα πρώτα πέντε λεπτά αλλά μετά αρχίζουν την γκρίνια! Τώρα θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα. Καλό θα ήταν να βρεθείτε με τα άτομα που πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Κάντε το!

Ταύρος 

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να πιστεύει ότι αστειεύεστε όπως συνήθως – αλλά αυτή τη φορά σοβαρολογείτε. Είστε αποφασισμένοι να συζητήσετε για θέματα δέσμευσης, όποια και αν είναι η αντίδραση του/της συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Καλό θα ήταν να σκεφτείτε δύο φορές πριν ξεκινήσετε μια συγκεκριμένη δράση. Αν βρίσκεστε σε οικείους δρόμους, σταματήστε και αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο. Φυσικά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά αυτή τη φορά… Αλλά αν αρχίσει να εμφανίζεται το ίδιο τοπίο, τότε θα ήταν καλό να γυρίσετε πίσω και να επιλέξετε άλλη διαδρομή.

Καρκίνος

Εάν οι φίλοι και το ταίρι σας φαίνονται κάπως απρόσιτοι, μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Αυτή τη στιγμή αναζητούν μέσα τους απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Απλά να είστε δίπλα τους.

Λέων 

Να περιμένετε ότι σήμερα θα δείτε μερικές πολύ ασυνήθιστες σκηνές. Είχατε πρόσφατα ένα «καυτό» ραντεβού και περιμένατε πώς και πώς τη συνέχεια; Το εν λόγω άτομο ξαφνικά απομακρύνεται και δεν έχετε ιδέα τι προκάλεσε την αλλαγή. Η συζήτηση είναι απαραίτητη για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που απαιτούν σοβαρές απαντήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει πάθος στη σχέση σας… Αλλά υπάρχουν και ένα ή δύο ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Προσπαθούσατε να το αναβάλλετε. Μην το κάνετε πια.

Ζυγός 

Ο/Η σύντροφός σας έχει διαρκώς απαιτήσεις χωρίς να δίνει σημασία στις δικές σας ανησυχίες. Μάλλον πρέπει να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε, παρά σε αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε. Αυτά τα δύο διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.

Σκορπιός

 Εάν αναζητάτε σχέση, σήμερα μπορεί να θέλετε να μιλήσετε με μερικούς υποψήφιους συντρόφους. Μπορεί να προτιμάτε να κάνετε πιο σοβαρές συζητήσεις ή δραστηριότητες, αντί να φλερτάρετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις διαδικτυακές εφαρμογές.

Τοξότης 

Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα για κάποιο άτομο; Ίσως χρειαστεί να το διερευνήσετε περισσότερο, να ξεπεράσετε ορισμένους φόβους. Κάντε ένα τολμηρό βήμα.

Αιγόκερως

Δεν σας αρέσει η ψυχρότητα και η απόσταση σε οποιαδήποτε μορφή. Στην πραγματικότητα, η ζεστή προσωπικότητά σας δείχνει τη δυσαρέσκεια εκπέμποντας θυμό. Κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο σας αγνοεί και δεν έχετε ιδέα γιατί. Πρέπει να αρχίσετε να το συζητάτε.

Υδροχόος

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η σχέση σας στερείται κάτι. Πρόσφατα αρχίσατε να αισθάνεστε ότι λείπει το πάθος. Φοβάστε όμως να ανοίξετε το ζήτημα. Αυτό είναι κατανοητό αλλά μόνο αν το συζητήσετε θα βρείτε απαντήσεις.

Ιχθύες

Μερικές φορές είναι αναγκαίο να μπουν σταθερά όρια στις σχέσεις. Είστε πολύ ξεκάθαροι για το πόσο σημαντικό είναι αυτό στη σχέση σας. Εάν το ταίρι σας έχει υπερβεί κάποια από αυτά, επαναδιατυπώστε τις επιθυμίες σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments