Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον κούκλο αδερφό της στην Άνδρο [pic]

Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον κούκλο αδερφό της στην Άνδρο [pic]
Ελένη Μενεγάκη: Ο αδερφός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος, είχε γενέθλια και η ίδια δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία τους.

Μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση και τον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της έχοντας μαζί της αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από αυτά, είναι και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, λοιπόν, είχε γενέθλια και η γνωστή παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να του ευχηθεί δημόσια με μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram. «Όχι γιατί είναι ο αδελφός μου… αλλά είναι το καλύτερο παιδί! Χρόνια σου πολλά Θοδωρή μου! Σ’ αγαπάμε» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία φαίνεται να είναι από την Άνδρο.

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους fans της Ελένης, καθώς συγκέντρωσε πάνω από 65 χιλιάδες likes, αλλά και πολλά σχόλια με ευχές. Μάλιστα, μια follower τη ρώτησε στα σχόλια πώς είναι το νησί αυτήν την περίοδο και η ίδια απάντησε ότι είναι πιο ωραία τώρα από το καλοκαίρι, ενώ κάνει και πολύ καλό καιρό.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της:

Η  «εξαφανίστηκε» από το site του :

Η  Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα νέα της μαθαίνουμε πλέον μέσα από τις αναρτήσεις της στα . Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της στα όμορφα Άχλα της Άνδρου και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη χαλαρή καθημερινότητά της μακριά από την τηλεόραση. Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον  του μαστού. 

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος του  Νίκος Παρτσώλης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ότι ο Alpha «εξαφάνισε» όλες τις εκπομπές της παρουσιάστριας από το επίσημο site του και πλέον γράφει χαρακτηρισικά τη φράση «E404 error». «Χρειάστηκα κάτι από το site του Alpha και δεν υπάρχει η «Ελένη». Αν μπει κάποιος αυτή τη στιγμή, θα δει και τις εκπομπές της , που έχει φύγει από τον Alpha, θα δείτε και τις εκπομπές του «World Party» και τις εκπομπές του Βασίλη Καλλίδη» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος  συμπλήρωσε ότι «το βράδυ της εκδήλωσης για την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, υπήρχε σαφή οδηγία προς τα συνεργία του Alpha, ότι πηγαίνουμε και καλύπτουμε την εκδήλωση, αλλά δεν παίρνουμε δηλώσεις από την Ελένη Μενεγάκη. Και σύμφωνα με όσα είπε πριν λίγο ο Νίκος Παρτσώλης, υπάρχει μία «ενιαία γραμμή» ότι δεν θέλουν καμία διασύνδεση του brand Alpha με την Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή».

Ακολουθεί το ρεπορτάζ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments