Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Δοκίμασε με τους βασικούς Μολό και Αθανασακόπουλο

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Δοκίμασε με τους βασικούς Μολό και Αθανασακόπουλο
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός του «τριφυλλιού» επιχειρεί να ανακατέψει την «τράπουλα» εν όψει του κομβικού ματς με τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο Σάββατο παίζει ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια της σεζόν με τη Λαμία. Η ισοπαλία με τον Βόλο έφερε νέες γκρίνιες και έτσι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι επιχειρεί να ανακατέψει την «τράπουλα» εν όψει του αγώνα του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική της Superleague στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr, ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε τον Γιοάν Μολό αντί του Αϊτόρ και τον 19χρονο Ανδρέα Αθανασακόπουλο αντί του Καρλίτος με τους βασικούς στην προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί. Όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος «χτυπάει» την πόρτα της βασικής ενδεκάδας.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή του Γάλλου εξτρέμ στα ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή μετά από έντεκα ολόκληρους μήνες, ο Μπόλονι δείχνει πως τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα αντί του Αϊτόρ.

Ο Μολό ήταν με τους βασικούς σε όλη τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού στην προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί, ενώ μία ακόμη έκπληξη ήταν η παρουσία του 19χρονου Αθασακόπουλου στην ίδια ομάδα και σε θέση πίσω από τον επιθετικό κορυφής που δεν ήταν ο Καρλίτος αλλά ο Μακέντα. Ο Καρλίτος ήταν με τους αναπληρωματικούς όπως και ο Αϊτόρ, δίχως ωστόσο να μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η συγκεκριμένη πρόβα θα γίνει και πράξη στο ματς με τη Λαμία το προσεχές Σάββατο.

Τι έγινε μετά το ματς με τον Βόλο

Η ισοπαλία με τον Βόλο έφερε νέα «έκρηξη» στα «πράσινα» αποδυτήρια. Με το που τελείωσε το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα, ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης έπεσε στο χορτάρι απαρηγόρητος, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει πόσο φθηνά πούλησε ο Παναθηναϊκός άλλους δύο βαθμούς, που δεν έχει πάρει ούτε μια νίκη στα πρώτα του παιχνίδια.

Σηκώθηκε πολύ εκνευρισμένος κι έφυγε πολύ φορτισμένος για τα αποδυτήρια, μονολογώντας καθ’ οδόν «…κάθε φορά τα ίδια ρε π… μου. Δεν έχετε αίμα μέσα σας, δεν έχετε ψυχή, δεν έχετε καρδιά;». Αυτά ήταν και τα πρώτα λόγια του μπαίνοντας εντός των αποδυτηρίων, όπου δεν μιλούσε κανείς. Πλην του ιδίου και του υπαρχηγού της ομάδας, , όπως έγραψε το sport24.gr.  svg%3E

Την ίδια ώρα ο Μπόλονι ήταν στο flash interview της Nova για τις καθιερωμένες δηλώσεις κι ο Κουρμπέλης ξέσπασε μέσα στα αποδυτήρια. Τι είναι αυτά ρε πάλι; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Είναι δυνατόν να φοβάστε; Να έρχεται εδώ ο Βόλος και ο κάθε Βόλος και στα τελευταία λεπτά να μας κλείνει στην περιοχή μας; Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Τι σημαίνει Παναθηναϊκός;» έλεγε και ξανάλεγε ο Κουρμπέλης, ξεσπώντας με κλωτσιές σε έναν πάγκο και σε ό, τι άλλο έβρισκε μπροστά του.

Ο Διούδης, όταν ολοκληρώθηκε ο πρώτος… εξάψαλμος από τον Κουρμπέλη, συμπλήρωσε στο ίδιο έντονο ύφος. «Ειλικρινά δεν σέβεστε τίποτα πια! Είπαμε να κάνουμε μία νέα προσπάθεια, να το γυρίσουμε όλο αυτό κι εσείς εξακολουθείτε να είστε αδιάφοροι. Τι είναι αυτά ρε; Μετά φταίει ο κόσμος που έρχεται και μας γιουχάρει; Έχουμε δει τους εαυτούς μας στον καθρέφτη; Είναι ντροπή ρε όλο αυτό, ντροπή!».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη συνέχεια υπήρξε και «κατσάδα» από τον  τεχνικό. «Στο τέλος θα τη βρω τη λύση. Κοιτάξτε να είστε μέρος της κι όχι μέρος του προβλήματος», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Μπόλονι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments