Τεχνολογία

Αυξάνεται η τιμή του Netflix – Τι θα γίνει στην Ελλάδα

Αυξάνεται η τιμή του Netflix – Τι θα γίνει στην Ελλάδα
Netflix τιμές: Ανησυχία για το αν θα υπάρξει αύξηση και στη χώρα μας.

Οι τιμές στο Netflix αλλάζουν με την αύξησή τους να είναι αναμενόμενη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί για το αν θα διατηρηθούν οι ίδιες ή αν θα σημειωθεί και για τη χώρα μας κάποια τροποποίηση.

Το Netflix αποδείχθηκε ο καταλληλότερος σύμμαχος την περίοδο της καραντίνας καθώς στο πρώτο κύμα του ιού, όπου και όλα ήταν κλειστά, η γνωστή συνδρομητική υπηρεσία αποτέλεσε διέξοδο για αρκετούς πολίτες σε όλο τον κόσμο. Την ώρα όμως, που το δεύτερο αρχίζει και σαρώνει αρκετές χώρες, ειδικά ευρωπαϊκές, η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση των τιμών της στις ΗΠΑ.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού λοιπόν, οι συνδρομές για το πρόγραμμα standard, αλλά και το premium ανέβηκαν κατά ένα και δύο δολάρια αντίστοιχα. Έτσι το πρώτο πλέον κοστίζει 13.99 δολάρια και το δεύτερο 17,99. Στόχος των υπεύθυνων είναι να αυξήσουν τα έσοδά τους, προκειμένου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να μπορούν να προσφέρουν καλό περιεχόμενο στους χρήστες τόσο σε επίπεδο σειρών όσο και ταινιών.

Όσο για τη χώρα μας, προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και μιας και δεν υπάρχει κάποια δήλωση ή κάτι να να να δείχνει ότι θα υπάρξει ανάλογη αλλαγή, δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για το μέλλον, ειδικά αν η οικονομική κρίση λόγω του κορωνοϊού συνεχίσει να ταλαιπωρεί τον κόσμο. Και να αναφέρουμε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η χώρα μας έχει από τις πιο φθηνές συνδρομές στον κόσμο, με τη basic να είναι στα 7,99, τη standard στα 10.99 και την premium στα 13,99.

Θυμίζουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2017, το Netflix είχε 109,25 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 52,77 εκατομμυρίων συνδρομητών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι προσπάθειές τους να παράγουν νέο περιεχόμενο, να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα για πρόσθετο περιεχόμενο και να διαφοροποιηθούν μέσω 190 χωρών οδήγησαν την εταιρεία να συγκεντρώσει πολλά. Τα κεντρικά γραφεία είναι στην Καλιφόρνιατων ΗΠΑ αν και έχουν επίσης, άλλα γραφεία στις Κάτω Χώρες, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Ιαπωνία και την Κορέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments