Ελλάδα

Απόστολος Γκλέτσος: Τι έδειξε το τεστ κορωνοϊού για τον ηθοποιό

Απόστολος Γκλέτσος: Τι έδειξε το τεστ κορωνοϊού για τον ηθοποιό
Απόστολος Γκλέτσος: Πυρετός, βήχας και τεστ κορωνοϊού για τον ηθοποιό.

Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Απόστολος Γκλέτσος είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς πριν από μερικές ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λαμίας με υψηλό πυρετό και δύσπνοια. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΙ, διεγνώσθη με λοίμωξη του αναπνευστικού και φυσικά έκανε τεστ Covid-19, που βγήκε αρνητικό.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος πήρε εξιτήριο υπό ευθύνη του και πήγε σπίτι του όπου θα παρακολουθείται στενά, αλλά θα επαναλάβει το τεστ για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση της υγείας του. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» την Πέμπτη (5 Νοεμβρίου) για όλα όσα έγιναν. «Είχα πυρετό 38,5, πολύ βήχα και εμετούς, και λέω πάει, εδώ είμαστε. Ήρθαν με το ασθενοφόρο δύο νοσηλευτές, που ήταν ντυμένοι σαν αστροναύτες. Στο νοσοκομείο έκανα τεστ για κορωνοϊό».

Και προσέθεσε: «Μετά από κάποιες ώρες βγήκε αρνητικό. Θέλησα να φύγω να πάω σπίτι, να κάτσω σε καραντίνα να περιμένω, να κάνω ένα επαναληπτικό τεστ, να δω τι γίνεται. Οι γιατροί είπαν λοίμωξη του αναπνευστικού. Τώρα είμαι καλά. Τι να σας πω, έχει πέσει ο πυρετός, δεν έχω καθόλου. Με πονούσαν τα κόκκαλα μου, με πόναγε βασανιστικά το σώμα μου. Έφυγα από το νοσοκομείο για ψυχολογικούς λόγους. Έχω φάει πολλά νοσοκομεία στη ζωή μου. Έχω θέματα υγείας, τα έχω πει. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις στην καρδιά – από κει και πέρα όμως δεν θα με σκοτώσει ο φόβος».

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μιλήσει δημοσίως για τα θέματα που έχει αντιμετωπίσει με την υγεία του και είναι «μαχητής». «Είμαι εφτάψυχος… Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς πολύ οδυνηρές, είχα καρκίνο στο στομάχι, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35. Είμαι τεχνοκράτης, δεν είμαι ανόητος. Πάμε με την επιστήμη, δεν είμαι χαζός, κάνω ό,τι ακριβώς πουν οι γιατροί», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments