Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Ανησυχητική η εικόνα που έχει ο Μητσοτάκης για τους νέους

Έφη Αχτσιόγλου: Ανησυχητική η εικόνα που έχει ο Μητσοτάκης για τους νέους
Έφη Αχτσιόγλου: Η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους νέους και το ρόλο τους στη διασπορά του κορωνοϊού.

Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσε τα ξίφη του με τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη διαχείριση που έκανε η κυβέρνηση στην πανδημία. Στην πρωτολογία του ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι οι νέοι έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει έρθει η χώρα. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός νομίζει ότι η νεολαία είναι μια κοινωνική ομάδα που δεν έχει προβλήματα και την ενδιαφέρει μόνο η καλοπέραση της. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στην προσωπική της σελίδα στα Social Media. Η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το πιο ανησυχητικό είναι η εικόνα που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους νέους.

“Κάποια πράγματα δεν περνάνε από το μυαλό του πρωθυπουργού”

“Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά σήμερα επέρριψε την ευθύνη για τη διασπορά του ιού στους νέους. Το πιο ανησυχητικό, όμως, δεν είναι αυτό. Αλλά το πώς φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται ο ίδιος τους νέους. Η εικόνα που έχει και μονίμως προβάλλει γι’ αυτούς είναι ως κάποιων τύπων που βρίσκονται διαρκώς σε πάρτυ και το μόνο που σκέφτονται είναι η διασκέδασή τους”, έγραψε η Έφη Αχτσιόγλου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Δεν πρέπει να του περνάει καν από το μυαλό ότι οι νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι επισφαλώς εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές που δυσκολεύονται να πληρώσουν το ενοίκιο του διαμερίσματος, άνθρωποι που εργάζονται σκληρά, που αγωνιούν για το πώς θα βγάλουν το μήνα, πού θα βρουν δουλειά. Παρόμοια εικόνα έκτος πραγματικότητας πρέπει να έχει συνολικά για την κοινωνία, όταν προχθές ανακάλυψε ότι «υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους».  Το να επιρρίπτεις τις ευθύνες σε οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό σου όταν είσαι πρωθυπουργός είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Μεγαλύτερο όμως είναι να μην έχεις την παραμικρή εικόνα για την κοινωνία που κυβερνάς και να κρίνεις από τις προσωπικές σου εμπειρίες τη ζωή των υπολοίπων. Αυτό μπορεί να γίνει καταστροφικό”,κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments