Τεχνολογία

Το κόλπο για να μπεις σε οποιοδήποτε κλειδωμένο δίκτυο wifi σε περίπτωση ανάγκης [vid]

Το κόλπο για να μπεις σε οποιοδήποτε κλειδωμένο δίκτυο wifi σε περίπτωση ανάγκης [vid]
Wifi: Αναλυτικά τα βήματα για να "σπάσεις" τους κωδικούς.

Wifi: Δείτε πως μπορείτε να “σπάσετε” κωδικούς από το ασύρματό σας δίκτυο, ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε μια ώρα ανάγκης. Τα βήματα αυτά απαιτούν προσοχή και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Αρχικά, χρειάζεστε έναν συμβατό ασύρματο προσαρμογέα. Το βασικότερο είναι η ασύρματη κάρτα του υπολογιστή σας να είναι συμβατή με το λογισμικό Commview, για να γίνει η σύλληψη των πακέτων δεδομένων. Αλλά αυτό είναι το μόνο εύκολο για να το ελέγξετε. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το προγραμματάκι και να τσεκάρετε την συμβατότητα.

Έπειτα, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο CommView για το Wifi. Εφόσον κατεβάσατε το αρχείο zip του CommView για τα wifi, πατήστε το setup.exe για να το εγκαταστήσετε. Όταν ανοίγει το CommView για πρώτη φορά έχει έναν οδηγό εγκατάστασης. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να το εγκαταστήσετε για την κάρτα ασύρματου δικτύου. Έπειτα, κάντε κλικ στο play στην πάνω αριστερή γωνία του παραθύρου της εφαρμογής και θα ξεκινήσει η σάρωση για ασύρματα δίκτυα ανά κανάλι. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε το δίκτυό σας.

Για να κάνετε λήψη των πακέτων μόνο από το επιθυμητό δίκτυο ακολούθησε τα επόμενα βήματα. Κάντε δεξί κλικ στο δίκτυο που επιθυμείτε να συνδεθείτε και έπειτα κλικ στο copy MAC Address. Πηγαίνετε στην καρτέλα Rules στην κορυφή και στην αριστερή πλευρά επιλέξτε MAC διευθύνσεις και πατήστε Enable MAC Address rules.

Στο action επιλέξτε capture και στο Add record επιλέξτε both. Τώρα επικολλήστε τη διεύθυνση mac, που κάνατε αντιγραφή νωρίτερα, στο παρακάτω πλαίσιο. Πρέπει να καταγράψει μόνο πακέτα δεδομένων για το cracking. Έτσι, επιλέξτε D στη γραμμή στο επάνω μέρος του παραθύρου και να καταργήσετε την επιλογή M και C. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πακέτα έτσι ώστε να τα κάνετε crack αργότερα. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στην καρτέλα logging στην κορυφή και ενεργοποιήστε το auto saving, ορίζοντας στο Maximum Directory Size έως το 2000 και στο Average Log File Size 20.

Ο ελάχιστος αριθμός των πακέτων που θα πρέπει να καταγράψει είναι 100.000 για να είναι ένα αξιοπρεπές σήμα. Πηγαίνετε στην καρτέλα log tab και κάνε κλικ στο concatenate logs. Επιλέξτε όλα τα αρχεία καταγραφής που έχουν αποθηκευτεί και μην κλείστε ακόμη το CommView για Wi-Fi. Τώρα βρείτε τα αποθηκευμένα αρχεία και ανοίξτε τα log files. Επιλέξτε File- Export -Wire me μορφή tcpdump και επέλεξε οποιοδήποτε κατάλληλο προορισμό. Αυτό θα σώσει τα αρχεία καταγραφής με επέκταση.cap στην εν λόγω θέση.

Εκτελέστε το Aircrack-ng GUI που κατεβάσατε πριν και επιλέξτε WEP. Ανοίξτε το αρχείο .cap που αποθηκεύσατε πριν και κάντε κλικ στο κουμπί Launch.  Αν τα παραπάνω σας φάνηκαν βουνό μπορείτε να δείτε το ακόλουθο video:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments