Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τι θα επιλέξει ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Τι θα επιλέξει ο Ζίβκοβιτς
ΠΑΟΚ: Ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή έδειξε τις ικανότητες του στο χορτάρι, ενώ κατάφερε να προσαρμοστεί άμεσα στη νέα του ομάδα και στην Θεσσαλονίκη.

Το πρόβλημα για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, σε βάθος χρόνου, δεν είναι αυτοί που θέλει το κλαμπ να απομακρύνει. Έτσι ή αλλιώς όπως αναφέρει και το sportime, αυτό θα γίνει. Το πρόβλημα είναι με αυτούς που θέλει να κρατήσει. Για παράδειγμα, ο Ζίβκοβιτς, αφού βάσει της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού πρακτικά εξαρτάται από τον ίδιο αν θα μείνει ή όχι την επόμενη χρονιά.

Eπικεντρώνονται στα κατορθώματά του με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε διάνα με την επιλογή του

«Σέρβος μάγος άξιος θαυμασμού». Με αυτά τα λόγια δημοσίευμα από τη Σερβία αναφέρεται στην παρουσία του Α. Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή έδειξε τις ικανότητες του στο χορτάρι, ενώ κατάφερε να προσαρμοστεί άμεσα στη νέα του ομάδα και στην Θεσσαλονίκη.

Όπως γράφει και το paok24.gr oι Σέρβοι αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος πέτυχε διάνα με την επιλογή τους να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα το καλοκαίρι, σε μία περίοδο που οι «μετοχές» του Α. Ζίβκοβιτς έδειχναν να πέφτουν μετά την αποχώρηση του από την Μπενφίκα, με κάποιους να χαρακτηρίζουν «τουριστική» την μετακίνηση του στην Ελλάδα, αλλά να διαψεύδονται και μάλιστα ηχηρά!

«Ο ΠΑΟΚ δίνει 550.000 ευρώ τον χρόνο στον ποδοσφαιριστή, αλλά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπενφίκα ο Ζίβκοβιτς έδωσε στην ομάδα 5 εκατομμύρια ευρώ» αναφέρει το σερβικό δημοσίευμα που επισημαίνει ότι στον Δικέφαλο είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την εικόνα του παίκτη, τον επαγγελματισμό που δείχνει, αλλά και τις λύσεις που προσφέρει τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments