Πολιτική

Μητσοτάκης – Φίλης: Συγγνώμη του πρωθυπουργού για το σχόλιο περί «ευπαθών ομάδων»

Μητσοτάκης – Φίλης: Συγγνώμη του πρωθυπουργού για το σχόλιο περί «ευπαθών ομάδων»
Μητσοτάκης - Φίλης: Συγγνώμη ζήτησε ο πρωθυπουργός από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την αναφορά του από το βήμα της Βουλής σε «ευπαθείς» ομάδες. Η αντίδραση του πρώην υπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, κάλεσε στον γραφείο του τον Νίκο Φίλη για να του ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο περί «ευπαθών ομάδων» προς το πρόσωπό του. Η αναφορά του πρωθυπουργού έγινε όταν ο Νίκος Φίλης ακούγοντάς τον να λέει για τη συμφωνία με τον βόρειο γείτονα μας, φώναξε με τη “Βόρεια Μακεδονία”.

«Παρακαλώ κ. Φίλη, φορέστε τη μάσκα σας, είστε κι ευπαθής», ήταν η αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν είχε καμία πρόθεση να τον προσβάλλει. «Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες, δεν είχα καμία πρόθεση να σε προσβάλω, εάν το εξέλαβες έτσι, συγνώμη», είπε σύμφωνα με τον Νίκο Φίλη, ο πρωθυπουργός.

Η αντίδραση του Νίκου Φίλη

«Τι ήθος παράγει πολιτικά αυτή η δήλωση; Δεν αισθάνθηκα προσβολή, αλλά είναι άσχημο για έναν πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής να μιλά ειρωνικά σε ευπαθείς ομάδες, δεν αφορά εμένα αλλά εκατομμύρια ανθρώπους… Τι μήνυμα περνά ένας πρωθυπουργός όταν ειρωνεύεται από το βήμα ευπαθείς ομάδες», του είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments