Πολιτική

Η Κατερίνα Νοτοπούλου τρέλανε κόσμο με το κατακόκκινο φόρεμά της – Το post που ανέβασε

Η Κατερίνα Νοτοπούλου τρέλανε κόσμο με το κατακόκκινο φόρεμά της – Το post που ανέβασε
«Η ευχή αυτά τα Χριστούγεννα να μην νιώθει κανένας μόνος, καμία μόνη» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις ευχές της για τα Χριστούγεννα θέλησε να στείλε στον κόσμο η Κατερίνα Νοτοπούλου. Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε μια εντυπωσιακή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνόδευε με λόγια αγάπης και ελπίδας. Όπως φαίνεται και παρακάτω η κα Νοτοπούλου φορά ένα κόκκινο φόρεμα με λίγο μακρύ μανίκι ενώ έχει τα μαλλιά της πιασμένα πίσω.

Τη φωτογραφία συνοδεύει γράφοντας τα εξής: “Τα Χριστούγεννα είναι φέτος αλλιώς αλλά είναι «εδώ», μέσα μας. Είμαστε μακριά αλλά είμαστε μαζί. Τα Χριστούγεννα δεν είναι η γιορτή της ελπίδας, είναι η ελπίδα. Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και ευλογία! Χρόνια πολλά με δύναμη και αλληλεγγύη! Καλές γιορτές σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους! Η ευχή αυτά τα Χριστούγεννα να μην νιώθει κανένας μόνος, καμία μόνη”.

Η ανάρτησή της:

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου αποτελεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2010.

Έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ στο παρελθόν ήταν υποψήφια στη Α’ Θεσσαλονίκης, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί. Διετέλεσε μέλος της αυτοδιοικητικής παράταξης του κόμματος στο δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» και εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης για τις δημοτικές εκλογές του 2014. Από το 2016 έως το 2018 ήταν προϊσταμένη του γραφείου της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.

Στο δεύτερο ανασχηματισμό της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα  τον Σεπτέμβριο του 2015, o οποίoς πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου 2018, διαδέχτηκε τη Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, αξίωμα που διατήρησε μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2019. Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ήταν υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και κατέλαβε την τέταρτη θέση και αποκλείστηκε από τις εκλογές του Β’ γύρου. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με το ίδιο κόμμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments