Lifestyle

Κατερίνα Λόλιου: Τόσα χρόνια διαφορά έχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Κατερίνα Λόλιου: Τόσα χρόνια διαφορά έχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο
Κατερίνα Λόλιου: Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής εδώ κι έναν μήνα είναι ζευγάρι με την 26χρονη τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice».

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές της ελληνικής σόουμπιζ, κάτι που επιβεβαιώνει και στα 60 του μετά το διαζύγιό του με την Τζένη Μπαλατσινού. Το πρωί της Τετάρτης μέσα από το «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι και πάλι ερωτευμένος.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής εδώ κι έναν μήνα είναι ζευγάρι με την 26χρονη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice». Το ζευγάρι δεν κρύβει τον ερωτά του παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους αφού, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι 40 χρόνια μεγαλύτερο από τη τραγουδίστρια.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν. Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι. Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους», ανέφερε στον «αέρα» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο Ντουμπάϊ με την Κατερίνα Λιόλιου

Πιο συγκεκριμένα, στο Ντουμπάϊ για την Πρωτοχρονιά βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής, πρώην εκδότης και επιχειρηματίας, μαζί με τη νέα του σύντροφο, την 26χρονη τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το διαζύγιό του, ζούσε μόνος του και κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πλέον είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Έχει κάνει κοινές εμφανίσεις με τη σύντροφό του σε σπίτια φίλων

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Happy Day” οι δυο τους απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, ήδη έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις σε σπίτια φίλων και τις τελευταίες ημέρες ταξίδεψαν μαζί στο Ντουμπάι για την αλλαγή του χρόνου. Την Κατερίνα Λιόλιου γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο μουσικό talent show «The Voice», όπου είχε προκαλέσει αίσθηση, τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες, όσο και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments