Lifestyle

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ηθοποιός αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και τι σκέφτεται για το μέλλον

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ηθοποιός αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και τι σκέφτεται για το μέλλον
Μαρία Ναυπλιώτου: Τι σχέδια κάνει για την μετα-κορωνοϊό εποχή;

Για το πως αντιμετωπίζει την πανδημία μίλησε η Μαρία Ναυπλιώτου. Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στο επεισόδιο του TRACTION της Κυριακής (24/1), μετά την οδηγική της εμπειρία, ερωτήθηκε από τον Κώστα Στεφανή αν κάνει σχέδια για το μέλλον και τι πιστεύει για το εμβόλιο.

Εκείνη απάντησε πως είναι νωρίς ακόμα για να κάνει σχέδια, γιατί η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο δύσκολη η εποχή μας, που αυτό που εύχομαι αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε όλοι καλά, οι άνθρωποι που αγαπώ κι εγώ και να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Να εμβολιαστούμε όλοι σιγά σιγά και να μπούμε σε μία κανονικότητα με το πέρασμα το χρόνου. Κι εφόσον είμαστε υγιείς, μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H Μαρία Ναυπλιώτου είναι ηθοποιός κυρίως του θεάτρου, αλλά με συμμετοχές τόσο στη τηλεόραση όσο και τον κινηματογράφο.

Είναι απόφοιτη της Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Ραλλούς Μάνου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως χορεύτρια συνεργαζόμενη με το Ελληνικό Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου (1987-1992) και με το μοντέρνο χορευτικό συγκρότημα “Ανδρομέδα” (1990-1992). Από το 1992 έως το 1996 συμμετείχε στο χοροθέατρο “Ροές” της Σοφίας Σπυράτου.

Έχει βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Κινηματογράφου Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “Η ψυχή στο στόμα” του Γιάννη Οικονομίδη και με το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας για την ερμηνεία της στην ταινία “Η χορωδία του Χαρίτωνα” του Γρηγόρη Καραντινάκη. Για τις ερμηνείες της στις παραστάσεις “Τέταρτη Αδερφή” (σκην.:Σ. Ουνκόφσκι), Bossa Nova (σκην.:Κ. Ρήγος) και Master class (σκην.:Ο. Παπασπηλιόπουλος) έχει βραβευτεί με τα θεατρικά Βραβεία Κοινού από το περιοδικό Αθηνόραμα.

Επίσης, ανέλαβε το ρόλο της Πρωθιέρειας στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (24 Μαρτίου 2008) και για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ (22 Οκτωβρίου 2009). Μεταξύ άλλων, έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά “Η αίθουσα του θρόνου”, σε παράσταση αρχαίου δράματος ερμηνεύοντας την Αντιγόνη στις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη και στην “Οδύσσεια” του Ρόμπερτ Ουίλσον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments