Video

Ρενέ Στυλιαρά: Βιβλίο για τη ζωή της Super Kikii από την «ποιήτρια» του Instagram

Ρενέ Στυλιαρά: Βιβλίο για τη ζωή της Super Kikii από την «ποιήτρια» του Instagram
Ρενέ Στυλιαρά: «Γράφω ένα βιογραφικό βιβλίο για τη Super Κική» αποκάλυψε η Ρενέ Στυλιαρά και συνεχάρη την κωμικό καθώς, παρά τις δυσκολίες που έχει ζήσει, «έχει παραμείνει στο ύψος της».

Ο Γρηγόρης Αραναούτογλου υποδέχτηκε χθες, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, στο «The 2Night Show» μια «διαφορετική» καλεσμένη, την Ρενέ Στυλιαρά, ποιήτρια, λογοτέχνη και «περσόνα» του Instagram.

Η Ρενέ, η οποία μετράει αρκετούς χιλιάδες followers, ασχολείται αυτό το διάστημα με τη συγγραφή της βιογραφίας της Super Kiki, της κωμικού και συνεργάτιδας του Γρηγόρη Αρναούτογλου που συγκλόνισε με την ιστορία της τους τηλεθεατές της εκπομπής πριν από τα Χριστούγεννα.

Μιλώντας για το νέο της project, το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής, όπως παραδέχτηκε, η Ρενέ περιέγραψε την διαδρομή της φιλίας της με την Super Kiki και πως έφτασαν στην συμφωνία να γραφτεί αυτό το βιβλίο:

«Μου έστειλε ένα μήνυμα το ’18 και μού ζήταγε την άδειά μου για να πλάκα με αυτά που γράφω. Της απάντησα πως, αφού είσαι κωμικός, δεν χρειάζεσαι την άδειά μου αλλά, μακάρι να είναι κάτι ευπαρουσίαστο, για να το κοινοποιήσω κι εγώ. Και όντως ήταν κάτι πολύ ωραίο – είχε πολύ πλάκα. Και μετά κάπως συνδεθήκαμε. Είχε παρουσίαση του βιβλίου που είχα κάνει τότε, με φουλάρι, outfit τρελό, άλλη Κική, με λουλούδια… Απίστευτα υποστηρικτική.

»Έτσι γνωριστήκαμε και μιλούσαμε ανά διαστήματα και κάποια στιγμή λοιπόν, είχα δει τη συνέντευξή σας, είχα βαλαντώσει στο κλάμα, εγώ είμαι και drama queen, δεν της έστειλα συγχαρητήρια γιατί καταλάβαινα ότι θα γινόταν πανικός, κάτι μου έγραψε και της απάντησα ότι δεν μπορώ άλλα ερωτικά -είχα γράψει μόλις το “Ήσουν ο άνθρωπός μου”- και με ρώτησε αν ήθελα να γράψουμε την ιστορία της.

»Μου ήρθε αναλαμπή που της είχε πει στη συνέντευξη “θα μπορούσε να είσαι ηρωίδα από βιβλίο”. Της απάντησα λοιπόν την επόμενη μέρα ότι εγώ δεν γράφω εμπορικά.

Γράφω με ένα συγκεκριμένο τρόπο και σέβομαι πολύ τους αναγνώστες μου. “Αν θες να γράψουμε κάτι για μια περσόνα με μπλε μαλλιά που βγήκε στον Αρναούτογλου, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν θέλεις να γράψουμε κάτι και να τους τραυματίσουμε την ψυχούλα και να τους πούμε ότι κοίτα, κάποιος τόσο ταλαιπωρημένος μπορεί να φτάσει στην πολύ όμορφη δική του κορυφή” να έρθω και να ξεκινήσουμε».

Ακούστε τι είπε η Ρενέ Στυλιαρά για την Super Kiki στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments