Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα: «Βύθισε» κι άλλο τον ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Βύθισε» κι άλλο τον ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο ΟΦΗ συμπλήρωσε επτά διαδοχικές ήττες και πλέον αρχίζει να αισθάνεται ανασφάλεια ενόψει πλέι-άουτ.

Με 1-0 έληξε το ματς για ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ του Παμλίδη στο 4ο λεπτό έδωσε στον «Άγιαξ της Ηπείρου» το δεύτερο φετινό εντός έδρας «τρίποντο» και τον απομάκρυνε αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα από την Κρήτη συμπλήρωσε επτά διαδοχικές ήττες και πλέον αρχίζει να αισθάνεται ανασφάλεια ενόψει πλέι-άουτ. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΣ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά του Παμλίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στη συνέχεια να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά το σουτ του Καρτάλη στο 15ο λεπτό πέρασε λίγο άουτ, ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, στο 19ο λεπτό ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Λεό Μπατίστ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ οι Γιαννιώτες έδωσαν χώρο στον αντίπαλό τους και έψαξαν τις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 70ο λεπτό, ο Ελευθεριάδης δοκίμασε ένα πολύ δύσκολο γυριστό σουτ, όμως ο Σωτηρίου ήταν καλά τοποθετημένος και μπλόκαρε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν ως εξής:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης (60ο λεπτό Κρίζμαν), Ελευθεριάδης (89ο λεπτό Πήλιος), Παμλίδης (60ο λεπτό Μπρένερ), Λεό Μπατίστ (78ο λεπτό Λιάσος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (64ο λεπτό Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος, Ντε Γκουζμάν (69ο λεπτό Σόουζα), Νέιρα (15ο λεπτό Βαφέας), Στάρτζεον, Γρίβας (69ο λεπτό Μπαλογιάννης), Καστάινιος.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη στον Πειραιά, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με το μυαλό στην PSV αντιμετωπίζει τους «κίτρινους» ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα, είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους «16» του Europa League εις βάρος των Ολλανδών. Το +14 από τις ομάδες που ακολουθούν και το εξαιρετικό φέτος σύνολο του Άκη Μάντζιου, καθιστούν αμφίρροπη την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών φιλοξένησε τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης, ένα ζευγάρι που θα τεθεί αντιμέτωπο ακόμη δύο φορές στη διάρκεια των Play Off. Εντός έδρας υποχρέωση και για τον ΠΑΟΚ που περίμενε στην Τούμπα την ανεβασμένη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν κλεισμένο και νέο ραντεβού για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου.

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει στο Αγρίνιο, εκεί όπου την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ (2-1) για το Κύπελλο. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα έχοντας πέσει πια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΑΕΛ (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (NS2) (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (NS3) ολοκληρώθηκε)
  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Λαμία (NS1) ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (NS2) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NS1)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (NS1)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments