Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο ποσό που είχε πληρώσει ως αποζημίωση στον Σπύρο Μπιμπίλα

Γιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο ποσό που είχε πληρώσει ως αποζημίωση στον Σπύρο Μπιμπίλα
Γιώργος Λιάγκας: Είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρίσκεται στο προσκήνιο όλο το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα λόγω της υπόθεσης Λιγνάδη. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρίσκεται κοντά στα θύματα που έχουν καταγγείλει μια σειρά από σεξιστικές επιθέσεις, από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι κακοποίηση, αλλά και εργασιακό εκφοβισμό.

Πριν από τρία χρόνια ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο. Τότε, είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με φίλους και εκλεκτούς συναδέλφους. Ο ίδιος στον λόγο που έβγαλε, ευχαριστώντας τους καλεσμένους αποκάλυψε πως δεν θέλει πλέον δώρα για τον ίδιο, αλλά προτιμά όποιος θέλει να συνεισφέρει στο ταμείο για τους ηθοποιούς. Τότε δεν έλειψε και η ατάκα σχετικά με τα χρήματα που έδωσε στο συγκεκριμένο ταμείο ο Γιώργος Λιάγκας!

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος, όπως είχε κάνει γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ειπώθηκε, δε, πως το ποσό ήταν στα 27.000 ευρώ!

Τι ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με αυτό το γεγονός και το ποσό; «Ναι, τον κάλεσα στα γενέθλιά μου. Δεν νιώθω κακία για κανέναν, απλώς πιστεύω γίνονται λάθη, τα οποία διορθώνονται. Μου έχει στείλει μηνύματα, αλλά στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν μου απάντησε. Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ. Ισχύει το ποσό που ακούστηκε.

Εγώ δεν είμαι δικομανής, ούτε ήθελα να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Ήθελα να πληρώσει χρήματα που να φανεί ότι με αυτόν τον τρόπο πονάς λίγο, άρα σκέφτεσαι μετά να μην το ξανακάνεις», δήλωσε στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Να σημειώσουμε ότι πριν 6 μέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε τονίσει ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να υπάρξει και νέος φάκελος που θα πάει στην Εισαγγελία, όπως τελικά έγινε την Τρίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, στις 9:45 το πρωί της Τρίτης (3/02) έφτασε για δεύτερη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας στο κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έτσι ώστε να θέσει καινούργιους φακέλους του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στη διάθεση της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για νέες καταγγελίες τόσο σεξουαλικής παρενόχλησης όσο και βίαιης μεταχείρισης στον χώρο του θεάτρου.

Από τις καταγγελίες που έχει ήδη καταθέσει ο πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας την προηγούμενη φορά υπάρχουν τρεις νέες υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Στις νέες υποθέσεις υπάρχει μία σοβαρή καταγγελία για υπόθεση απόπειρας βιασμού που αφορά σε πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αναμένεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση για τον ηθοποιό Δημήτρη Ανθή, ο οποίος έχει καταγγείλλει ότι έχει βιαστεί από γνωστό ηθοποιό και η υπόθεση είναι πολύ κοντά σε παραγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments