Αθλητισμός

Άρσεναλ Ολυμπιακός LIVE: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς

Άρσεναλ Ολυμπιακός LIVE: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς
Άρσεναλ Ολυμπιακός LIVE: Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν τη σπουδαία ανατροπή στο Λονδίνο. Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η Άρσεναλ και ο Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στις 19:55 στο Λονδίνο, στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ της αγγλικής ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προετοιμαστεί με στόχο να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν αυτοί την πρόκριση για τους «8» του Europa League.

Η 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άρσεναλ σε διάταξη 3-4-3, όπως τη δίνει η UEFA είναι: Σα – Χολέμπας, Μπα, Σωκράτης – Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Ανδρούτσος – Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη μεριά η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, κατεβαίνει με τους: Λένο – Μπεγερίν, Νταβίντ Λουίζ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Σμιθ-Ρόου, Θεμπάγιος, Ελνένι, Τζάκα, Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ. Να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός ξεκινάει τον Γκαμπονέζο σταρ παρά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Δείτε τις ενδεκάδες

Άρσεναλ Ολυμπιακός LIVE: Οι σχηματισμοί σύμφωνα με την UEFA

Άρσεναλ Ολυμπιακός LIVE: Οι σχηματισμοί σύμφωνα με την UEFA

Δείτε και την ανάρτηση του Ολυμπιακού στο Twitter:

Το μήνυμα των «ερυθρόλευκων» πριν τον αγώνα είναι: «Ποτέ δεν τα παρατάμε και πάντα παλεύουμε με πάθος, μέχρι τέλους!», κάτι που είναι απαραίτητο για απόψε αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε: «Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές δυσκολίες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε φυσική κατάσταση, ψυχολογία. Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε κάθε φορά. Με την ίδια νοοτροπία, παρόλο που η κατάσταση είναι σε βάρος μας από το πρώτο ματς.

Σας θυμίζω την περσινή ιστορία που όλος ο κόσμος πίστευε ότι είχαμε αποκλειστεί με την ήττα στο πρώτο ματς. Εμείς όμως το πιστεύαμε και προσπαθήσαμε και το πετύχαμε. Σίγουρα φέτος είναι πιο δύσκολα αφού πρέπει να βάλουμε τρία γκολ, όμως όλα είναι πιθανά και φέτος. Κι εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Άρσεναλ Ολυμπιακός LIVE: Αισιόδοξος ο Πέδρο Μαρτίνς

Άρσεναλ Ολυμπιακός LIVE: Αισιόδοξος ο Πέδρο Μαρτίνς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments