Video

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 18/03

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 18/03
8 Λέξεις σήμερα: Η Σίνθια κάνει μια φοβερή επαγγελματική πρόταση στον Οδυσσέα κι αυτός πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά.

Στις «8 Λέξεις», στο προηγούμενο επεισόδιο, η Έλλη άκουσε από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάστηκε να της πει την αλήθεια, ενώ και η συνέχεια αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για την Έλλη. Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνέχισε να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος μα η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Μιρέλλα δείχνει το σκληρό και κυνικό της πρόσωπο κι αρνείται να γνωριστούν οι δύο αδερφές. Ο Δημοσθένης συμβουλεύει τη Ναυσικά να κερδίσει χρόνο σχετικά με την Τζουλιάνα και παράλληλα την πιέζει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Ο Δημήτρης αρχίζει να στρώνει τη δουλειά με τον Μάρκο και ζητάει από την Ηλιάνα να κάνει μια προσθήκη στο τμήμα του και να μεταφέρει εκεί τη Μαίρη Ταβουλάρη.

Παράλληλα, ο Άκης παλεύει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και σκέφτεται ακόμα και ακραίες καταστάσεις για να το πετύχει. Η Σίνθια κάνει μια φοβερή επαγγελματική πρόταση στον Οδυσσέα κι αυτός πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Έκτορας έχει αφοσιωθεί στο θέμα του εκβιασμού της Γεωργίας και προσπαθεί να την βοηθήσει. Ο Άλκης εμφανίζεται μπροστά στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα κι απαιτεί να του μιλήσει.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

8 Λέξεις

Σκηνή από τις «8 Λέξεις»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments