Ελλάδα

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Έκλεψε τις εντυπώσεις

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Έκλεψε τις εντυπώσεις
Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Για μια ακόμα φορά ξεχώρισε με την ιδιαίτερα κομψή εμφάνισή της.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία για μια ακόμα φορά ξεχώρισε με το ιδιαίτερα κομψό μπλε βραδινό ρούχο του οίκου Celia Kritharioti Couture, εντυπωσίασε στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, το βράδυ της 24ης Μαρτίου 2021. Πάντως, θετικά ήταν τα σχόλια που έλαβε και η Μαρέβα Μητσοτάκη για την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια δημιουργία υψηλής ραπτικής της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας Fashion Designer Celia Kritharioti, επέλεξε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη η οποία έδωσε το παρών στο χθεσινό επίσημο δείπνο για την Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, που παρέθεσε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Ξεχωρίζει με την παρουσία της

Υπενθυμίζεται πως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη από το 1999, είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO σε θέματα που αφορούν στα δικαιώματα και την προστασία των παιδιών καθώς και την πολιτιστική κληρονομιά. Δραστηριοποιείται επίσης ως: Μέλος Δ.Σ. της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, της Διεθνούς Κίνησης Γυναικών για την Ειρήνη, του Διεθνούς Κέντρου για τα χαμένα και κακοποιημένα παιδιά (ICMEC), του Ιδρύματος Mentor κατά των ναρκωτικών, Ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος «Φως της Αφρικής» με επικεφαλής τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’, Μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου των «Special Olympics Europe – Eurasia», κ.ά.

Μια λαμπερή και ιδιαίτερα προσεγμένη βραδιά

Πάντως, η χθεσινή βραδιά ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια. Τον διεθνούς φήμης Έλληνα σολίστ Λεωνίδα Καβάκο και τον καταξιωμένο Ιταλό πιανίστα Enrico Pace είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το βράδυ της Τετάρτης 24 Μαρτίου οι υψηλοί προσκεκλημένοι στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά από την ολοκλήρωση του επίσημου δείπνου, που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Για μισή ώρα, ο κορυφαίος διεθνώς Έλληνας βιολονίστας, ο οποίος ήρθε από το εξωτερικό ειδικά για την Προεδρία, κατάφερε να ενθουσιάσει για μια ακόμη φορά το κοινό του, συνοδευόμενος στο πιάνο από τον Enrico Pace, και να αποσπάσει θερμό χειροκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι ξένες ηγέτες έσπευσαν να συγχαρούν τους κορυφαίους μουσικούς, και μάλιστα ο κ. Καβάκος είχε συνομιλία με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Ναταλί Παρλί, η οποία έδειξε ιδιαίτερη θέρμη για τη μουσική του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments