Διεθνή

Μέγκαν Μάρκλ: Έρχεται νέα βιογραφία φωτιά

Μέγκαν Μάρκλ: Έρχεται νέα βιογραφία φωτιά
Μέγκαν Μάρκλ: Μία νέα μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία έρχεται για τη Μέγκαν Μάρκλ, δια χειρός Τομ Μπράουν.

Η Μέγκαν Μάρκλ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα βιογραφία του ετοιμάζει ο Τομ Μπάουερ. Η βιογραφία αυτή ενδέχεται να σπείρει… τον πανικό στην Δούκισσα του Σάσσεξ, καθώς δεν έχει λάβει την εξουσιοδότηση της Μάρκλ.

12 μήνες σχολαστικής και κοπιαστικής έρευνας περιμένουν τον Μπάουερ, ο οποίος θα μιλήσει με φίλους, εχθρούς και συνεργάτες του πρώην πριγκιπικού ζεύγους, Χάρι και Μέγκαν, ώστε να φέρει στο φως την ιστορία της Μέγκαν Μάρκλ με απόλυτη ακρίβεια. Σύμφωνα με αποκαλύψεις της Daily Mail, ο Τομ Μπάουερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με αμοιβή με εξαψήφιο νούμερο για τη συγγραφή της βιογραφίας. Στο παρελθόν τον βιογράφο τον έχουν απασχολήσει συγγραφικά πρόσωπα όπως ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ο μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρόμπερτ Μάξγουελ και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας.

Μία πηγή δήλωσε στην Sun ότι αυτή η βιογραφία θα φέρει τον τρόμο στη Μέγκαν. «Αυτό είναι το βιβλίο που θα προκαλέσει φόβο στη Μέγκαν. Ο Τομ δεν “χαρίζεται” και είναι τρομερά διεξοδικός στην έρευνά του», αναφέρει και συνεχίζει: «Ο Τομ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με μερικά από τα πρόσωπα που εξετάζει στις βιογραφίες του, και μάλιστα πέρασε χρόνο ακολουθώντας τα, αλλά έχει καταστεί απολύτως σαφές σε αυτόν ότι δεν θα συμβεί το ίδιο με την περίπτωση της Μέγκαν. Εκείνη δεν θέλει να πάρει μέρος σε αυτό. Δεδομένων των γεγονότων των τελευταίων εβδομάδων και μηνών, αυτό το βιβλίο θα είναι δυναμίτης – ο Μπάουερ πιστεύει ότι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και πολλά θα εμφανιστούν τους επόμενους 12 μήνες».

Ο αμερικανός εκδότης Simon & Schuster λέγεται ότι συμφώνησε να αγοράσει τα δικαιώματα του προγραμματισμένου βιβλίου της Bower, ύστερα από διαγωνισμό που διενεργήθηκε. Αναμένεται ότι ο Μπάουερ θα πάρει συνέντευξη από μέλη της οικογένειας της Μάρκλ, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της, Τόμας Μαρκλ. Επίσης, πρόκειται να μιλήσει με το πρώην προσωπικό του Παλατιού, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της Sun, για να συλλέξει πληροφορίες και να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο η Μέγκαν αντιμετώπιζε τους υπαλλήλους.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η δημοσίευση του Finding Freedom, μίας βιογραφίας που φανέρωσε μία συμπαθητική εικόνα για τη ζωή του πρώην πριγκιπικού ζεύγους κατά τη διάρκεια που ασκούσαν τα βασιλικά τους καθήκοντα αλλά και τη σοκαριστική τους έξοδο από τη Βασιλική Οικογένεια. Αν και οι βιογράφοι δεν κατάφεραν να πάρουν συνεντεύξεις από τον Χάρι και τη Μέγκαν, υποστηρίζουν ότι υπήρξαν φίλοι του ζευγαριού που ήταν πρόθυμοι να δώσουν πληροφορίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments