Video

Survivor- Κεφαλά: Αποκάλυψε το μήνυμα της Μαριαλένας στον Λιβάνη

Survivor- Κεφαλά: Αποκάλυψε το μήνυμα της Μαριαλένας στον Λιβάνη
Survivor- Κεφαλά: Η Χριστίνα Κεφαλά αποκάλυψε το μήνυμα στης Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Γιώργο Λιβάνη. Το είπε ψιθυριστά στο αυτί του Νίκου Μουτσινά.

Η πρώην Survivor, Χριστίνα Κεφαλά, αποκάλυψε το μήνυμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη προς τον Γιώργο Λιβάνη. Συγκεκριμένα το είπε ψιθυριστά στο αυτί του Νίκου Μουτσινά στην σημερινή (22/4) εμφάνισή της στο «Καλό Μεσημαράκι». Ο παρουσιαστής στην αρχή της εκπομπής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αποχώρησή του Αλέξη Παππά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Χριστίνα Κεφαλά ουσιαστικά «εισέβαλλε» στο «Καλό Μεσημεράκι» φέρνοντας την έκπληξη του Νίκου Μουτσινά και τόνισε πως θα συμμετείχε ξανά στο Survivor, ενώ έπειτα από αίτημα του παρουσιαστή να μοιραστεί μαζί τους το μήνυμα της Μαριαλένας προς τον ερμηνευτή Γιώργο Λιβάνη, η ίδια αρχικά αρνήθηκε να το πει δημόσια και αρκέστηκε να το ψιθυρίσει στο αφτί του.

Ο Μουτσινάς έμεινε με ανοιχτό το στόμα στο άκουσμα του μηνύματος, ωστόσο φαίνεται να είναι ο μόνος άνδρας που το ξέρει, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Λιβάνη.

“Ο κύριος Λιβάνης δεν απαντάει σε μηνύματα, οπότε νομίζω ότι δεν θα το μάθει. Δεν το πιέζω άλλο. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε προσωπικά άλλων και ζωές. Έκανα το καθήκον μου αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Το Story Χριστίνας, Μαριαλένας, Σάκη και Λιβάνη

Η Μαριαλένα διατηρούσε δεσμό για λίγο χρονικό διάστημα με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, τον οποίο αποχωρίστηκε, χωρίς να χωρίσει, αναγκαστικά μετά την απόφασή της να συμμετάσχει στον φετινό κύκλο του Survivor. Η ίδια διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν και με τον Σάκη Κατσούλη, που οι φήμες τον ήθελαν να έχει σχέση ή έντονο φλερτ με τη Χριστίνα Κεφαλά. Οι δυο τους πήγαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο περίπου στα μισά του Survivor και, μάλιστα, στην ίδια καλύβα με τη Μαριαλένα, δηλαδή στην Μπλε ομάδα. Η Μαριαλένα αρχικά ταράχθηκε και εξέφρασε την απογοήτευσή της, αλλά σύντομα ήρθε πολύ κοντά με τον πρώην σύντροφό της και μέχρι στιγμής τούς βλέπουμε σε πολύ ερωτικό mood επανένωσης, παρότι δεν έχουν επιβεβαιώσει πως είναι ξανά μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments