Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [26/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [26/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός

Κάποιες σχέσεις ξεκινούν με περίεργους τρόπους. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σήμερα, εντελώς στα ξαφνικά. Τη μια στιγμή είστε μόνοι σας και το επόμενο λεπτό έχει εμφανιστεί ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος. Μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε – αλλά σίγουρα θα περάσετε καλά.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό είναι συναρπαστικό και αμφιλεγόμενη, που θα απειλήσει να ανατρέψει τη συνηθισμένη σας ήρεμη, προσγειωμένη εικόνα. Δοκιμάστε να αλλάξετε την εμφάνιση σας και εκπλήξτε αυτούς που νόμιζαν ότι σας γνώριζαν καλά – αν τολμάτε. Εκπλήξτε το αντικείμενο του πόθου σας με τρόπους που δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ πριν.

Δίδυμος

Η αγάπη δεν κυλάει πάντα ομαλά. Συμβαίνουν απρόοπτα και ανατροπές. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει ενθουσιασμό στη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα διαπιστώσετε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές, να χαρείτε τις διαφορές μεταξύ σας, να τις γιορτάσετε ακόμη και να θαυμάσετε το πόσο υπέροχο είναι ότι παρόλες τις αντιθέσεις και τις συγκρούσεις, αγαπάτε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στα συναισθήματά σας. Θα προτιμούσατε να αποσυρθείτε και να μείνετε μόνοι, κλεισμένοι στο καβούκι σας, αλλά δεν μπορείτε να αποφύγετε να αισθανθείτε ενθουσιασμένοι, καθώς κάποιο καινούργιο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σας. Θα εμφανιστεί και θα σας εκπλήξει ευχάριστα, βρίσκοντας γρήγορα το κλειδί για την καρδιά σας.

Λέων

Η αγάπη είναι τρομακτική και τόσο συναρπαστική, καθώς δεν ξέρετε τι να περιμένετε από το πρώτο σας ραντεβού με ένα καινούργιο άτομο. Όμως, τι σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μετά από αυτό θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτόν/αυτήν. Θα λατρέψετε τον τρόπο που εκφράζει την τρυφερότητα του/της, με τόσο γλυκές και ασυνήθιστες χειρονομίες που αγγίζουν την ψυχή σας.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πέρα από την ψευδαίσθηση που προσπαθεί να επιβάλλει ένα καινούργιο άτομο. Δεν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Απλά μπορεί να έχει πει ένα-δυο ψεματάκια για να σας εντυπωσιάσει, έτσι ώστε να μην τον/την απορρίψετε αμέσως. Δείξτε λίγη επιείκεια.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια υπέροχη και πολύ σαγηνευτική ατμόσφαιρα και να περάσετε πολύ όμορφα με το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα προτού φτάσετε σε αυτό το στάδιο. Δεν πρόκειται για καμία μεγάλη παρεξήγηση, αλλά μπορεί να προκαλέσει λίγη ένταση ανάμεσά σας.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας εμπλέξει σε ένα πολύ περίεργο σενάριο. Γνωρίζετε ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να μην λέει όλη την αλήθεια για τον εαυτό του και θέλετε να μάθετε το γιατί. Υποψιάζεστε το χειρότερο, μέχρι να ανακαλύψετε την πραγματικότητα.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σύγχυση, που σας δίνει μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Αλλά θα ήταν καλύτερα αν μένατε σε εγρήγορση, καθώς κάποιος/α που πιστεύατε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε μπορεί να σας τη φέρει. Μην του/της δώσετε την ευκαιρία.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σε κάποια από τα ραντεβού που έχετε κανονίσει για σήμερα. Καλό θα ήταν να σημειώνετε τον τόπο και τον χρόνο συνάντησης, για να μην υπάρξουν προβλήματα. Κυριαρχεί σύγχυση και υπάρχει πιθανότητα να μπερδευτείτε και να μην πάτε.

Υδροχόος

Σήμερα είναι εύκολο να χάσετε την υπομονή σας καθώς όλοι γύρω σας, συμπεριλαμβανομένου και του/ης συντρόφους σας, φαίνεται να έχουν χάσει τα μυαλά τους. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει λάθη και παρεξηγήσεις, και μάλιστα μπόλικα. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά σε μια προφανή προσβολή, καθώς πιθανότατα το άτομο αυτό δεν είχε τέτοιο σκοπό. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ό,τι και αν συμβεί.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε αρχίσει να χάνετε επεισόδια στην σχέση σας. Αυτό μπορεί να ακούγεται φοβερό, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί ότι δημιουργεί μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Για κάποιο λόγο έχετε μια λανθασμένη ιδέα για αυτόν/αυτήν, αλλά μόλις ανακαλύψετε το λάθος σας συνειδητοποιείτε μια βαθύτερη αλήθεια: ότι τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σας χωρίσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments