Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να τερματίσει, σήμερα κιόλας, την υποχρέωση SMS

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να τερματίσει, σήμερα κιόλας, την υποχρέωση SMS
ΣΥΡΙΖΑ: Επιθεση στην κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις Γεραπετρίτη ο οποίος είπε ότι το SMS έχει και μια συμβολική σημασία, αλλά και μια παιδαγωγική ιδιότητα.

Τον τερματισμό, σήμερα κιόλας, της υποχρέωσης SMS ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τη συνέχιση της, «χυδαία κοροϊδία στους πολίτες», δεδομένου, όπως αναφέρει, «ότι στις 15 Μαΐου θα τα σταματήσουν μόνο και μόνο για χάρη των τουριστών, ασχέτως επιδημιολογικών δεδομένων».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του για τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «μετά την ανατριχιαστική ομολογία του κ. Γεραπετρίτη πως η κυβέρνηση διατηρεί την απαξιωμένη ανοησία των SMS για να “διαπαιδαγωγεί” -προφανώς σε μια κουλτούρα επιτήρησης- τους πολίτες που έξι μήνες κάνουν θυσίες με το lockdown για να τις χαραμίζει με την ανικανότητα της η κυβέρνηση της ΝΔ, το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να τερματίσει, σήμερα κιόλας, την υποχρέωση SMS για να βγει κάποιος μια βόλτα στις γιορτές του Πάσχα».

«Όσο για τον αυτόκλητο “παιδαγωγό” των πολιτών», όπως αναφέρεται στον κ. Γεραπετρίτη, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει:

«Ας διεκδικήσει πρώτα μια φορά την ψήφο των πολιτών και μετά να συμπεριφέρεται σαν ιεροδιδάσκαλος της δεκαετίας του ’60 και να κρίνεται από τους πολίτες».

ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία: Σε έξι μήνες έχουμε χάσει έναν στους 1.000 κατοίκους της χώρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανακοίνωσή του για την πανδημία επιτίθεται στην κυβέρνηση, καθώς, όπως αναφέρει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του πανηγυρίζουν για τη διαχείριση της πανδημίας αν και «έχουμε χάσει έναν στους 1.000 κατοίκους της χώρας» λόγω Covid-19. Να σημειώσουμε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ταχθεί και ενάντια στον τρόπο που ανοίγει η εστίαση, τις προηγούμενες μέρες είχε εναντιωθεί και στην τροπολογία για το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Μέχρι τον Οκτώβριο είχαμε 393 απώλειες συμπολιτών μας. Σε έξι μήνες από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα, ενώ είχαμε το πιο σκληρό και αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης, οι απώλειες 25πλασιάστηκαν στις 10.007.

ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία: Σε έξι μήνες έχουμε χάσει έναν στους 1.000 κατοίκους της χώρας

ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία: Σε έξι μήνες έχουμε χάσει έναν στους 1.000 κατοίκους της χώρας

Μετά από 6 μήνες lockdown, το ΕΣΥ και οι υγειονομικοί παραμένουν υπό κατάρρευση, χωρίς ουσιαστική στήριξη και ο αριθμός των διασωληνωμένων εντός και εκτός ΜΕΘ είναι δραματικά υψηλός. Ο εμβολιασμός έχει πέσει θύμα της επικοινωνιακής βουλιμίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, αφού παρά τα μεγάλα λόγια, μόλις το 8% των πολιτών έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ενώ η Ελλάδα κατατάσσεται 24η σε 30 χώρες σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς με την πρώτη δόση.

Αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ, μέτρα για τις εστίες υπερμετάδοσης όπως χώροι εργασίας και ΜΜΜ, συνταγογράφηση των μοριακών τεστ και επίταξη ιδιωτικών νοσοκομείων, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να διαχειρίζεται την πανδημία με όρους επικοινωνίας, με ολέθρια αποτελέσματα για την κοινωνία».​

«Στη χώρα της “ατομικής ευθύνης” ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του παριστάνουν τους ανεύθυνους», σημειώνει σε δική του ανάρτηση ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκππρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναρτήσει και ένα γράφημα από το Our World on Data με τον αριθμό των νεκρών ανά εκατομμύριο και την άσχημη θέση που έχει η Ελλάδα σε σχέση με αυτόν τον δείκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments