Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη: Η γλυκιά φωτογραφία στο Ιnstagram

Μαρία Ηλιάκη: Η γλυκιά φωτογραφία στο Ιnstagram
Μαρία Ηλιάκη: Ζει τον έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Τον έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη ζει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Μαρία Ηλιάκη: Τι ανέβασε στο Instagram

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του, το μωράκι του. Μάλιστα εδώ και λίγους μήνες η Μαρία Ηλιάκη μένει μόνιμα στην Ελβετία, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Στέλιος Μανουσάκης. Το μεσημέρι του Σαββάτου η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της, με αφορμή την επέτειο του ζευγαριού για τα 3 χρόνια σχέσης. Μάλιστα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι το ίδιο που είχε μοιραστεί για πρώτη φορά η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη, στα social media. Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία και ο Στέλιος πριν γίνουν ζευγάρι γνωρίζονταν πολλά χρόνια καθώς εκείνη είχε φιλικές σχέσεις με τις αδερφές του, ενώ όπως η ίδια είχε δηλώσει το πρώτο τους ραντεβού ήταν τελείως απρόσμενο, καθώς ο Στέλιος είχε ταξιδέψει από την Ελβετία στην Ελλάδα μόλις για 15 ώρες. Το ζευγάρι στις αρχές διατηρούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Μαρία τον Σεπτέμβρη του 2018, είχε ανεβάσει για πρώτη φορά τη φωτογραφία που πόσταρε και σήμερα. Οι δυο τους απολαμβάνουν την εγκυμοσύνη της Μαρίας, η οποία έχει αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και μαζί της παρασέρνει κι εκείνον, ο οποίος σε κάθε στιγμή την πειράζει.

Μαρία Ηλιάκη: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο

Η Μαρία, η οποία απολαμβάνει την κατάστασή της παρά τις κάποιες δυσκολίες που είχε κατά τη διάρκειά της, έχει ξεκινήσει πλέον τις διαδικασίες για το παιδικό δωμάτιο και μάλιστα, σε διάφορες αναρτήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, έδωσε συμβουλές στις μελλοντικές μανούλες για το πώς να οργανώσουν τα πράγματα που επιβάλλεται να αγοράσουν για τον ερχομό του μωρού τους.

Η ίδια, επέλεξε δύο καλές της φίλες, μία πρόσφατη μανούλα και μία με μεγαλύτερο παιδάκι, τους ζήτησε να γράψουν μια λίστα με το τι χρειάστηκαν οι ίδιες και μέσα από αυτές κατέληξε στο τι χρειάζεται η ίδια. Το σπίτι της στην Ελβετία έχει γεμίσει κούτες με πράγματα του μωρού, τις οποίες πρέπει να αδειάσει για να είναι όλα έτοιμα όταν γεννήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments