Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς αποχωρεί από την ΑΕΚ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και φέρεται να προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», σύμφωνα με δημοσίευμά της.

Ο Πορτογάλος σέντερ φορ δεν έκανε αποδεχτή την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με την «Ένωση» και θα μείνει ελεύθερος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν φαίνεται να «γεμίζει το μάτι» αυτή η περίπτωση, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, έχοντας σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και ο πρώτος σκόρερ της Super League για δεύτερι σερί σεζόν, ενώ και ο Αχμέντ Χασάν έκανε εντυπωσιακή χρονιά με πολλά και πολύτιμα γκολ σε ντέρμπι και ειδικά στην Ευρώπη, που χάρισαν βαθμούς, νίκες και προκρίσεις.

Τι παίζει με Τικίνιο

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες είναι παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο και πρώτος στη λίστα της επιλογής φέρεται να είναι ο Τικίνιο Σοάρες. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού αναμένει εναγωνίως την απάντηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο 30χρονος σε δηλώσεις του σημείωσε ότι δεν έχει προτεραιότητα τα χρήματα, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κάνει να υπογράψει, καθώς του έχει κάνει επίσημη πρόταση.

Ο Τικίνιο Σοάρες ήδη έχει απορρίψει τέσσερις ομάδες της Βραζιλίας και συγκεκριμένα τις Παλμέιρας, Ατλέτικο Μινέιρο, Γκρέμιο και Σάο Πάουλο. Παράλληλα, στο «κυνήγι» του βρίσκονται τουρκικές ομάδες, αλλά και η Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνηση του και πλέον αναμένει την απάντηση του 30χρονου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments