Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [09/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [09/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο αντιδραστικοί από ότι συνήθως. Βρίσκετε ψεγάδια σε καθετί που μπορεί να προτείνει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Παρόλο που αυτή η στάση σας δίνει μια προσωρινή αίσθηση δύναμης, μπορεί επίσης να τον/την απομακρύνει από κοντά σας. Μην προκαλείτε την τύχη σας.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί ενθαρρύνει εσάς, το υπόδειγμα υπευθυνότητας, να κάτι αρκετά ανόητο σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Αν δεν σας πειράζει να γελοιοποιηθείτε, τότε μην διαβάσετε παρακάτω. Αν, όμως, θα θέλατε να διαφυλάξετε την ευπρέπειά σας, μην παρασύρεστε σε τυφλές παρορμήσεις. Διαφορετικά, θα χρειαστεί χρόνος για να ανακτήσετε την αξιοπιστία σας.

Δίδυμος

Ό, τι κι αν κάνετε, μην μπείτε στον πειρασμό να σκεφτείτε ότι μπορείτε να ξεγελάσετε κάποιον/α να πιστέψει ότι είστε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας ενθαρρύνει να το παίξετε κάποιοι, να διανθίσετε με υπερβολές τις ιστορίες σας, ακόμη και να προσποιηθείτε ότι έχετε βιώσει κάποιες εμπειρίες. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον/α, το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ο εαυτός σας.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει το κουράγιο που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το παρακάνετε. Εάν επικοινωνείτε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α δεν έχετε ακόμη γνωριστεί από κοντά, αλλά το επιθυμείτε διακαώς, τότε θα πρέπει να του/της πείτε πώς αισθάνεστε. Να είστε τολμηροί, όχι απερίσκεπτοι!

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικά εμπόδια. Εάν επρόκειτο να επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα έδινε ώθηση στην ερωτική σας ζωή, ίσως απογοητευτείτε όταν θα διαπιστώσετε ότι δεν θα συμβεί αμέσως. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει τελικά. Μπορεί στην επιφάνεια όλα να φαίνονται ήρεμα, αλλά σε ένα λιγότερο ορατό επίπεδο γίνονται διάφορες διεργασίες. Κάντε υπομονή.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Ενώ καταφέρατε να καταλήξετε σε κάποιο είδος συμφωνίας σχετικά με το πώς θα θέλατε να προχωρήσετε στο μέλλον, ανακαλύπτετε στην πορεία ότι δεν αντιλαμβάνεστε το ίδιο τον τρόπο με τον οποίο ελπίζετε να επιτύχετε τον στόχο σας. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα.

Ζυγός

Μην αγχώνεστε για μικροπράγματα και χαλάτε το καλό κλίμα στην σχέση σας. Καλό θα ήταν να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε πολύ μεγαλύτερα, πιο συναρπαστικά και σίγουρα πιο απαιτητικά θέματα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να υποδηλώνει μια μικρή καθυστέρηση στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά μην απελπίζεστε και μην τα παρατάτε. Κάντε υπομονή και όλα θα γίνουν.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιος/α με τον/την οποίο/α πιστεύατε ότι είχατε μια ξεχωριστή σχέση, ή ότι τουλάχιστον καταλαβαινόσασταν, δεν είναι ακριβώς το άτομο που νομίζατε ότι ήταν. Αν μάλιστα είχατε αναπτύξει ερωτικά συναισθήματα για αυτόν/αυτήν, τότε θα πρέπει να χαίρεστε με αυτή την εξέλιξη. Θα κερδίσετε χρόνο και ενέργεια αν δεν εμπλακείτε περαιτέρω μαζί του/της.

Τοξότης

Εάν είχατε μεγάλες προσδοκίες για μια κοινωνική έξοδο ή ένα ραντεβού ίσως θα πρέπει να τις μετριάσετε κάπως. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό (σε συνδυασμό με παγκόσμια γεγονότα) δημιουργεί κάνα-δυο εμπόδια. , Στην πραγματικότητα, θα ήταν καλύτερα εάν εσείς και η παρέα σας οργανώνατε κάτι λιγότερο λαμπερό. Τι θα λέγατε για μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι με πίτσα και παλιές ταινίες;

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δειχθεί ότι υπάρχει μια πηγή έντασης στην τρέχουσα σχέση σας. Αυτή ίσως έγκειται στις επιδιώξεις για την κοινή σας πορεία στο μέλλον καθώς και στις πεποιθήσεις που έχετε ο ένας για τον άλλον και για τη σχέση σας συνολικά. Ίσως είστε μη ρεαλιστές και υπερβολικά φιλόδοξοι σε έναν ή δύο τομείς. Επαναπροσδιορίστε τα πράγματα και όλα θα βρουν την θέση τους.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει δυσαρέσκεια στην ερωτική σας ζωή. Εάν έχετε μια μόνιμη σχέση, μπορεί να υπάρξει κάποια διαφωνία σχετικά με το τι πιστεύετε και οι δύο ότι μπορείτε να επιτύχετε στα πλαίσια μιας συγκεκριμένης κατάστασης. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι πιστεύετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια και πόρους από ό, τι έχετε στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε τι είναι δυνατό και τι όχι και να εστιάσετε στο πρώτο.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό λειτουργεί ως καταλύτης για μια βαθιά συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν αποφεύγετε εδώ και καιρό να θίξετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σχετίζεται με τις πεποιθήσεις σας, τότε σήμερα θα χρειαστεί να μιλήσετε και να το ξεκαθαρίσετε μια για πάντα. Μην βάζετε οι ίδιοι εμπόδια στην σχέση σας χωρίς λόγο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments