Ειδήσεις

Ομπράντοβιτς: Έκλεισε με την Παρτιζάν λένε σερβικά ΜΜΕ

Ομπράντοβιτς: Έκλεισε με την Παρτιζάν λένε σερβικά ΜΜΕ
Ομπράντοβιτς: Σερβικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ομπράντοβιτς να είναι ο νέος προπονητής της Παρτιζάν.

Η Παρτιζάν στη Σερβία θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναφέρουν ΜΜΕ της Σερβίας.

Ομπράντοβιτς: Τι υποστηρίζει δημοσίευμα της «MozzartSport»

Το δημοσίευμά της «MozzartSport», που έγινε viral στην μπασκετική κοινότητα έχει τον τίτλο: «Το όνειρο έγινε πραγματικότητα: ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο προπονητής της Παρτιζάν!» και προαναγγέλει άμεσες εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νο. 1 τεχνικό. Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του Ζοτς υπογραμμίζουν πως ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, τους επιβεβαίωσε πως ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας ύστερα από 28 χρόνια, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται πως ο έμπειρος κόουτς θα μπορούσε να βρει πενταπλάσια χρήματα στην αγορά, όμως κατέβασε τις απαιτήσεις του, αφού πήρε τις διαβεβαίωσεις πως θα έχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και θα κυνηγήσει τίτλους και διακρίσεις. Οι Σέρβοι αναφέρουν πως οι ανακοινώσεις θα έρθουν άμεσα και η μπασκετική Ευρώπη κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα, για να δει τις οριστικές εξελίξεις της υπόθεσης.

Ομπράντοβιτς: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι Σέρβος πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής. Το 1980 ξεκινάει την καριέρα του ως παίκτης της τοπικής ομάδας της πόλης του, της Μπόρατς Τσάτσακ, όπου παίζει μέχρι το 1984. Τότε, ο προπονητής της Παρτιζάν Βελιγραδίου Ζόραν Σλάβνιτς εκτίμησε τις ικανότητές του στη θέση του point guard και τον έφερε στο Βελιγράδι. Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν έπαιξε για 7 χρόνια, από το 1984 ως το 1991, μαζί με ονόματα όπως ο Βλάντε Ντίβατς, ο Ζάρκο Πάσπαλι και ο νεαρός τότε Σάσα Τζόρτζεβιτς. Υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς η Παρτιζάν κατέκτησε το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας το 1987, το Κύπελλο Κόρατς το 1989, το κύπελλο Γιουγκοσλαβίας την ίδια χρονιά, και μια 3η θέση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα το 1988.

Την ίδια εποχή ο Ομπράντοβιτς ήταν και διεθνής με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, κατακτώντας το Ευρωμπάσκετ 1989 και το Μουντομπάσκετ 1990, καθώς και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 στη Σεούλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments