Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Υγρή κόλαση

Κάτια Ταραμπάνκο: Υγρή κόλαση
Κάτια Ταραμπάνκο: Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και ανεβάζει τη θερμοκρασία με την καυτή εμφάνισή της.

Διακοπές, θαλάσσιο σκι, καλοπέραση είναι μερικά από αυτά που κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο την ίδια ώρα που οι πρώην συμπαίκτες της στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, παλεύουν και τσακώνονται ακόμα, μετά από 6 μήνες παρουσίας στο νησί της Καραϊβικής.

Η ίδια απολαμβάνει πλέον την επιστροφή της στην Ελλάδα, με το Survivor να της έχει ανοίξει ακόμα περισσότερες πόρτες για δουλειές και όχι μόνο ως μοντέλο, αλλά και ως ηθοποιός αφού έχει ήδη αποκαλυφθεί ότι θα την δούμε στην επιστροφή του The Bachelor 4, δίπλα στους Μελέτη Ηλία, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκο Βουρλιώτη και φυσικά τον Απόστολη Τότσικα. Μέχρι τότε όμως η εντυπωσιακή Ουκρανή μας ζαλίζει με την ομορφιά της αφού απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της χώρας μάς, κάνοντας διακοπές, την ίδια ώρα που ρίχνει το instagram με τις φωτογραφίες της.

Ο νέος έρωτας

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει η πρώην παίκτρια έχει έρθει πολύ κοντά με έναν νέο γοητευτικό άντρα, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Συγκεκριμένα ασχολείται με τον κόσμο της ομορφιάς αφού διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Solarium στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Σπύρο Καλαφάτη, ο οποίος τελευταία κάνει όλο και πιο συχνές εξόδους με την όμορφη Κάτια Ταραμπάνκο. Προ ημερών οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε νυχτερινό κέντρο ενώ μαζί έχουν εμφανιστεί και σε beach bar στο Πόρτο Ράφτη.

Ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Η συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο

Το μοντέλο έδωσε συνέντευξη στον Νικόλα Ράπτη και τον Φάνη Λαμπρόπουλο οι οποίοι, ως γνωστόν, είναι μεγάλα πειραχτήρια. Της ανακοίνωσαν πως θα παίξουν ένα παιχνίδι για την κατηγορία «Διλήμματα». Και όταν της είπαν να κάνει φωτογράφηση όπως στις φωτογραφίες που θα της έδειχναν, εκείνη χωρίς ενδοιασμό είπε με μεγάλη χαρά «ναι», αν και ζήτησε να της κρατήσουν την πετσέτα για να βγάλει την μπλούζα της. katia-tara

Και δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεγυμνωθεί και να δεχτεί την πρόκληση χωρίς καμία αντίρρηση. Και παρότι οι ίδιοι οι παρουσιαστές της εκπομπής έθεσαν τους όρους του παιχνιδιού, έμειναν και εκείνοι έκπληκτοι κοιτώντας σαστισμένοι όσο πόζαρε ημίγυμνη με τα ψάρια…! Και όσο μεγάλη ήταν πρόκληση, άλλο τόσο μεγάλη ήταν και η έκπληξη των παρουσιαστών οι οποίοι έδειξαν να ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments