Lifestyle

Είδηση έκπληξη για τον Τζώνη Θεοδωρίδη

Είδηση έκπληξη για τον Τζώνη Θεοδωρίδη
Τζώνης Θεοδωρίδης: Ευχάριστα νέα για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έγινε πατέρας για τρίτη φορά από την 18χρονια νεότερη σύζυγό του.

Ο Τζώνης Θεοδωρίδης έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς. Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από σειρές της δεκαετίας του ’80 αλλά και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρίδης μπορεί να είναι από τις πιο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά για την προσωπική του ζωή δεν γνωρίζουμε και πολλά. Ο ίδιος ωστόσο τις τελευταίες ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά.

Η ανάρτηση

Η σύζυγός του Σύλβια Δημητρακοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η μικρή θα πάρει το όνομα Δανάη.

«Ρε δε σας ξέρω αλλά ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σας, θα τα πούμε μόλις βγω από εδώ που με έχουν κρυμμένη.. Φιλιά Δανάη» έγραψε με χιούμορ ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Γεννήθηκε στο Λίβανο, όπου και έζησε τα πρώτα εφτά χρόνια της ζωής του. Η μητέρα του ήταν Ελληνίδα και ο πατέρας του Λιβανέζος. Μετά τον χωρισμό των γονιών του εγκαταστάθηκε με την μητέρα του στην Αθήνα, αρχικά΄στο Αιγάλεω και έπειτα στην πλατεία Αμερικής. Το πραγματικό του όνομα είναι Ζαν Πιέρ Καϊρούς. Το καλλιτεχνικό του επώνυμο, το Θεοδωρίδης, είναι το επώνυμο του Έλληνα παππού του.

Εμφανίσθηκε στην πρώτη ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Μαζωμένου και σε πολλές ταινίες της μεγάλης οθόνης από την αρχή της δεκαετίας του ’80, ενώ ερμήνευσε χαρακτηριστικούς ρόλους και σε τηλεοπτικές σειρές, κυρίως του Νίκου Φώσκολου κατά τη δεκαετία του ’90, από τους οποίους έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό. Με αφορμή, ωστόσο, την προβολή στο εξωτερικό κάποιων επεισοδίων αυτών των σειρών, ο ηθοποιός ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με το σκηνοθέτη, διεκδικώντας μερίδιο αμοιβής του για πνευματικά δικαιώματα, το οποίο δεν του καταβλήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και πλέον είναι επιχειρηματίας (είχε ένα μπαράκι στην Αγία Παρασκευή μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο και όταν έκλεισαν την επιχείρηση, ο ηθοποιός δραστηριοποιήθηκε μόνος στο Χαλάνδρι όπου το 2013 εγκαινίασε ένα καφέ μπαρ, το οποίο έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών). Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία με τη Βίκυ Πουλάκη με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μελίτα. Στα τέλη του 2015 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την γιατρό σύντροφό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments