Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [18/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [18/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου.

Κριός

Να είσαι πρόθυμη να υποστηρίξεις αυτό που θέλεις από τη σχέση σου. Αν η σπίθα ανάμεσά σας έχει ξεθωριάσει πρόσφατα, θα εκπλαγείς με το τι αποτέλεσμα θα έχει αν ξεκινήσεις να κάνεις ανοιχτές και παθιασμένες δηλώσεις. Αποκάλυψε στον αγαπημένο σου την αλήθεια σου και καν’ το με τη γνώση ότι το να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης, θα αποφέρει παθιασμένα αποτελέσματα!

Ταύρος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, απαιτείται μια βαθιά, ειλικρινή ενδοσκόπηση. Αντιμετώπισε τον κρυφό σου πόνο, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό παραμένει μέσα σου. Έτσι θα ανακτήσεις τη δύναμη της καρδιάς σου. Η επίτευξη της αλλαγής, εξαρτάται από το την προθυμία σου να αποδεχτείς πως αυτό που μπορεί να ήταν επώδυνο ή ενοχλητικό στο παρελθόν, μπορεί να εκτοπιστεί με επιτυχία τώρα.

Δίδυμος

Έχεις την επιλογή για το αν θα υποχωρήσεις στα αρνητικά σου συναισθήματα ή όχι. Προσπάθησε μόνο να γίνεις πιο δημιουργική αξιοποιώντας την φαντασία σου για μια ασυνήθιστη λύση στο σενάριο της ερωτικής σου ζωής. Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να πιστέψεις πως η παθιασμένη ενέργεια που έχεις, δεν σε ελέγχει, αλλά έχεις αναλάβει εσύ πλέον τον έλεγχο. Μην υποτιμάς τη δύναμη που έχεις για να μεταμορφώσεις τώρα την ερωτική σου ζωή!

Καρκίνος

Μην καθυστερείς μια αναγκαία συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Αν είχες καταστείλει τους φόβους και τις αμφιβολίες σου, τότε καλό θα είναι να μιλήσεις γι’ αυτές, σε μια έγκαιρη συνομιλία από καρδιά σε καρδιά ώστε να συνδεθείς σε πολύ πιο βαθύ επίπεδο με τον αγαπημένο σου. Η συναισθηματική ενέργεια στον ρομαντικό σου κόσμο μπορεί να βοηθήσει ώστε να θεραπευτούν οι πολύχρονες πληγές, αν της δώσεις την ευκαιρία τώρα.

Λέων

Το να φέρεις ένα κύμα αλλαγής στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν είναι μικρό επίτευγμα. Αλλά να ξέρεις πως δεν απαιτούνται δραματικές κινήσεις τώρα. Γι’ αυτό προσπάθησε να σκεφτείς τι θέλεις από τον έρωτα και τις σχέσεις. Η μετακίνηση της ρομαντικής ζωής σου ή της σχέσης σου σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, απαιτεί την κατάλληλη προοπτική, όπως και την αποδοχή, πως δεν χρειάζεται να βιάσεις τίποτα!

Παρθένος

Πίστεψε πως η παρορμητικότητα ή η ανυπομονησία, θα πυροδοτήσουν οποιοδήποτε δράμα ή ένταση που περιμένει στη γωνία για να εκδηλωθεί. Επίσης πρέπει να έχεις υπόψη σου, πως ο παθιασμένος τρόπος έκφρασής σου, μπορεί να είναι ισχυρός. Μερικές φορές, η πρόβα ενός ερωτικού μηνύματος σκοτώνει την απαραίτητη μαγεία ή τον αυθορμητισμό. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή, η προσεκτική επιλογή των λέξεων, είναι χωρίς αμφιβολία, προς το συμφέρον σου.

Ζυγός

Υπάρχουν τρόποι να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου, χωρίς να ξεμείνεις από χρήματα. Εκτός φυσικά αν κρατήσεις μια υπεύθυνη στάση απέναντι στις δαπάνες. Όμως θα αντιληφθείς πως τα ερωτικά θέματα θα φανούν περισσότερο «πλαστικά» παρά υπέροχα και φανταστικά. Οι συγκινητικές στοργικές χειρονομίες μετρούν πάντα πολύ περισσότερο από κάτι που μοιάζει πως ετοιμάστηκε τυχαία.

Σκορπιός

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου επισημαίνει τις ευαίσθητες και διαισθητικές σου ιδιότητες τώρα. Όμως οι συζητήσεις με τον εραστή σου, πιθανώς δεν χρειάζεται να είναι τόσο βαθιές ή ουσιαστικές όσο επιθυμείς. Άφησε τις συζητήσεις σας να κυλήσουν χωρίς δομή. Η ικανότητά σου να προβλέπεις τι θα πει το αντικείμενο του πόθου σου, πριν το πει θα είναι ενισχυμένη. Αυτό καθιστά την προσπάθεια να τον ακούσεις… την καλύτερη επιλογή σου! 

Τοξότης

Θα μπορούσες να είσαι πιο προσεκτική σχετικά με τον τρόπο που μεταφέρεις κάτι στον αγαπημένο σου – και για λόγους που πιθανόν να γνωρίζεις. Ίσως επίσης έχεις υπόψη τις εμπιστευτικές πληροφορίες που σκοπεύεις να αποκαλύψεις όταν έρθει η ώρα. Όμως, όσο ψάχνεις για την κατάλληλη στιγμή, το μόνο που καταφέρνεις είναι να κουβαλάς αυτό το βάρος στους ώμους σου, αφού αρνείσαι να το κάνεις τώρα.

Αιγόκερως

Αν δεις το μέλλον της σχέσης σου με αισιοδοξία, μετάφερέ το σ’ αυτόν που αγαπάς ανοιχτά και με αυτοπεποίθηση. Η ντροπή ή η αμηχανία ξεθωριάζουν τη σοβαρότητα που απαιτείται. Αντί να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτός που αγαπάς θα υποβαθμίσει την ειλικρινή σου έκφραση, σκέψου πόσο δέος μπορεί να νιώσει από την ευάλωτη πλευρά σου και από τη δύναμη που θα δείξεις αποκαλύπτοντάς την. 

Υδροχόος

Κάνε ό, τι μπορείς για να δημιουργήσεις μια ρομαντική σπίθα με τον εραστή σου. Μια ισχυρή, κοινή δόνηση οδηγεί τη σχέση σας σε κάτι καινούργιο, παθιασμένο και ουσιαστικό. Αν όμως νιώθεις απλά ενθουσιασμένη χωρίς άμεση έλξη, τότε εξέτασέ το ακόμη μια φορά. Γιατί μπορεί να βρεις το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα πραγματικά δεμένα και ισχυρά ζευγάρια. 

Ιχθύς

Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής θα το δεις μέσα από έναν πιο καθησυχαστικό και αισιόδοξο φακό αυτή τη στιγμή. Όμως είσαι αρκετά λογική για να μην προωθήσεις μια ατζέντα που δεν προορίζεται να συμβεί ή να ξεδιπλωθεί ακόμα. Δεν είναι ώρα να εκμεταλλευτείς τις ερωτικές πιθανότητες. Μπορείς όμως να αποδεχτείς ότι η υπομονή θα φέρει ανταμοιβές. Γι’ αυτό άφησε την αισιοδοξία σου να σε βοηθήσει να εμπιστευτείς… ότι η μαγεία λειτουργεί πραγματικά για λογαριασμό σου τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments