Οικονομία

Bread Factory: Ένας δυναμικός παίκτης στην αρτοποιία

Bread Factory: Ένας δυναμικός παίκτης στην αρτοποιία
Bread Factory: Μέσα σε 5 χρόνια κατάφεραν να κερδίσουν μεγάλη μερίδα των καταναλωτών.

Tα Bread Factory, αποτελούν μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες επιχειρήσεις στον χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Bread Factory: Το ξεκίνημα της εταιρείας

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2016 με το πρώτο κατάστημα στο Μοσχάτο (Πειραιώς 40) να αποτελεί ένα πρότυπο χώρο, συνδυάζοντας αρμονικά την παραγωγή με την κατανάλωση. Τα αγνά υλικά με την εξιδεικευμένη τέχνη του προσωπικού του. Την ποιότητα με την εξυπηρέτηση. Τα Bread Factory έχουν ήδη επεκταθεί με 6 καταστήματα στην Αττική, ενώ έκαναν και την πρώτη του επιχειρηματική προσπάθεια εκτός Αθηνών στη Λάρισα. Bread Factory

Να σημειωθεί πως όσον αφορά τη Λάρισα, το Bread Factory αποτελεί χορηγό της τοπικής μπασκετικής ομάδας (KAE Λάρισα Bread Factory). Παράλληλα, στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης είχε προχωρήσει στη δωρεάν δύο κλινών ΜΕΘ σε νοσοκομεία της Λάρισας.

Τα Bread Factory εξελίσσουν διαρκώς το προϊοντικό τους μείγμα δίνοντας έμφαση στο τμήμα τυποποιημένων τροφίμων. Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα η εταιρεία βρίσκεται στην διαδικασία εμπλουτισμού των διαθέσιμων προϊόντων με την προσθήκη νέων κωδικών τόσο όσον αφορά αναγνωρισμένες μάρκες προϊόντων όσο και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς.

Αυτά είναι τα καταστήματά τους

  • Μοσχάτο

Διεύθυνση: Πειραιώς 40, 18346 Τηλέφωνο: 210 4835437 Email: [email protected]

  • Μαρούσι

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 62, 15126 Τηλέφωνο: 210 6179237 Email: [email protected]

  • Χολαργός

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 275, 15231 Τηλέφωνο: 210 6748538 Email: [email protected]

  • Περιστέρι

Διεύθυνση: Εθν. Μακαρίου 2, 12131 Τηλέφωνο: 210 5763975 Email: [email protected]

  • Πειραιάς

Διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 27, 18535 Τηλέφωνο: 210 4225318 Email: [email protected]

  • Ασπρόπυργος

Διεύθυνση: 17ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου, 19300 Τηλέφωνο: 210 5571313 Email: [email protected]

  • Λάρισα

Διεύθυνση: ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ 108 & Εχεκρατίδα, 41334, Λάρισα Τηλέφωνο: 2410-670025, 2410-669161 Email: [email protected]

 Εξαλλίσσονται συνεχώς – Η γωνιά του παγωτού

Η Γωνιά του Παγωτού (Angolo di Gelato) αποτελεί την τελευταία προθήκη στα καταστήματα  Bread Factory, συμπληρώνοντας έτσι το concept του Food Mall με παρουσία σε Αττική και Επαρχία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. «Τα Bread Factory προχώρησαν στην δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό.

Το concept των Food Malls Bread Factory, αναπτύσσεται καθημερινά με στόχο να φέρει πιο κοντά στους καταναλωτές γευστικές προτάσεις του σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προϊόντα, που να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους . Η νέα πρόταση των Bread Factory φρέσκου παγωτού ημέρας στηρίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef με 11 ιδιαίτερες γεύσεις και πέντε (5 ) γεύσεις σορμπέ. Bread Factory

Η 24ωρη ωρίμανση του παγωτού στα Bread Factory, προσδίδει πλούσιο άρωμα μαστιχωτή υφή και ιδιαίτερη γεύση ενώ ταυτόχρονα έχει μειωμένα ζάχαρα και λιπαρά. Η παρασκευή των παγωτών γίνεται στα καταστήματα καθημερινά από φρέσκο Ελληνικό γάλα , και η συντήρηση τους με στόχο την διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους γίνεται σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και πιστότητας.

Σε κάθε κατάστημα Bread Factory πλέον λειτουργεί σε ειδικό χώρο μια L’Angolo del Gelato για την πώληση των νέων γευστικών προτάσεων που περιλαμβάνουν τις γεύσεις: Ιταλική κρέμα, Σοκολάτα Γάλακτος, Banoffe, Cheesecake, Bueno, Lila Pause, Cookies, Καιμάκι Βυσσινο, Φυστίκι, Παρφέ Κρέμα, Τσιχλόφουσκα αλλά και Σορμπέ Φράουλα, Φρούτα του Δάσους, ΜάνγκοLime και Bitter. Bread Factory

Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων διευρύνει σταθερά το μοντέλο λειτουργίας του με την προσθήκη νέων κωδικών και τη διεύρυνση του προϊοντικού μίγματος διαθέτοντας πλέον, αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, τμήμα έτοιμων γευμάτων, τμήμα τυποποιημένων προϊόντων, κάβα και πλέον και τμήμα παγωτού.

Με συγκριτικό πλεονέκτημα την αυξημένη δυνατότητα παραγωγής, τα χειροποίητα είδη αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, όλα χειροποίητα, φτιαγμένα από τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, και με αδιάλειπτη λειτουργία 24 ώρες και 7 μέρες την εβδομάδα, τα Bread Factory αποτελούν ένα μοναδικό Food Mall για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments