Πολιτική

Κουτσούμπας:«Αυτό το έγκλημα να μην παραγραφεί»

Κουτσούμπας:«Αυτό το έγκλημα να μην παραγραφεί»
Κουτσούμπας: Να αποκατασταθούν όλοι οι πυρόπληκτοι, να δοθούν αποζημιώσεις στο 100% όλων των ζημιών και να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα, για να μη θρηνήσουμε νέα θύματα από το φθινόπωρο.
Κουτσούμπας: Να αποκατασταθούν όλοι οι πυρόπληκτοι, να δοθούν αποζημιώσεις στο 100% όλων των ζημιών και να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα, για να μη θρηνήσουμε νέα θύματα από το φθινόπωρο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο γραμματέας του ΚΚΕ βρέθηκε στο συλλαλητήριο των πυρόπληκτων κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Αυτό το έγκλημα, για το οποίο ευθύνονται διαχρονικά όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο, δεν πρέπει να παραγραφεί. Γι’ αυτό είμαστε εδώ», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο για τα πυρόπληκτα χωριά της Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον κόμβο Στροφυλιάς. Β ΕΥΒΟΙΑ

Ο γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε

Χρειάζεται λαϊκή ενότητα οργάνωση, λαϊκός αγώνας, για να αποκατασταθούν όλοι οι πυρόπληκτοι, όσοι υπέστησαν ζημιές, «για να δοθούν αποζημιώσεις στο 100%  των ζημιών, όλων των ζημιών, για να γίνουν εδώ και τώρα τα αντιπλημμυρικά έργα για να μη θρηνήσουμε νέα θύματα από το φθινόπωρο που μπαίνει ήδη και βεβαίως να αποκατασταθεί ο φυσικός πλούτος, το δάσος, οι δασικές εκτάσεις, σε όλη την περιοχή».

Επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στο συλλαλητήριο των πυρόπληκτων κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε ότι το ΚΚΕ, ο λαός της Εύβοιας, όλος ο λαός της Ελλάδας είναι σε αλληλεγγύη, «για να μη δείξουμε ξανά εμπιστοσύνη στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, που λένε οι διάφοροι κρατούντες, τα οποία έρχονται να τα ξεχάσουν αμέσως μετά, όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας και φύγει πιο μακριά το πρόβλημα». 

«Θα είμαστε εδώ, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή, στους λαϊκούς αγώνες, μέσα στην Τοπική Διοίκηση, στους Δήμους, στην Περιφέρεια», προσέθεσε ο γραμματέας του ΚΚΕ, για να διεκδικήσουμε αυτά που ανήκουν στο λαό, «για να πιέσουμε, να διεκδικήσουμε, να τους ελέγχουμε καθημερινά, για να μπορέσει ο λαός να αποκατασταθεί από τις τεράστιες καταστροφές που του έχουν επιφέρει».

Και κατέληξε, αναφέροντας πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει ταυτόχρονα να προβάλλει την πρότασή του για μια «λαϊκή διακυβέρνηση, πραγματική λαϊκή διακυβέρνηση, λαϊκή εξουσία», που στο επίκεντρο θα έχει τον εργαζόμενο άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments