Πολιτική

Πολάκης: Επεισόδιο με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων

Πολάκης: Επεισόδιο με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων
Πολάκης: Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με εργαζόμενους στο νοσοκομείο της πόλης των Χανίων.

Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη και του διοικητή του νοσοκομείου Χανίων. Δείτε τι ανέφερε για το περιστατικό ο κος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, βρέθηκε χθες στα Χανιά της Κρήτης όπου θα είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Χανίων.

Ωστόσο ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, δεν επέτρεψε να γίνει η συνάντηση σε ειδική αίθουσα, καθώς ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Σε δηλώσεις του αργότερα, ο Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε στον διοικητή, χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή ως φασιστικού χαρακτήρα, καθώς, όπως είπε, ο διοικητής του νοσοκομείου, με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία, ουσιαστικά του απαγόρευσε να απευθυνθεί στους εργαζόμενους. Δήλωσε ακόμα ότι με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Μπέας δίνει διαπιστευτήρια στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Δεν είναι γιατί θέλει να προφυλάξει κανέναν, είναι άλλη μια αντίληψη του πώς θέλουν να εργαλειοποιήσουν την πανδημία για να χτυπήσουν τα οποιαδήποτε δημοκρατικά δικαιώματα. Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα και και κανένας Λουδοβίκος δεν είναι αιώνιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολάκης: «Δεν εμβολιάστηκα επειδή εκβιάστηκα»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στο Open χθες, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Παύλος Πολάκης έχει εμβολιαστεί. Λίγη ώρα αργότερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας προχώρησε στην ανάρτηση στο Facebook των λόγων για τους οποίους εμβολιάστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός αναφέρει στην ανάρτηση του πως ουδέποτε ισχυρίστηκε πως δεν θα κάνει το εμβόλιο και πρόσθεσε: «Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητά του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση».

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Υγείας έσπευσε να ξεκαθαρίσει «άπαξ και δια παντός» πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική του επιλογή την οποία είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments