Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανακοίνωση του Alpha για το Style Me Up

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανακοίνωση του Alpha για το Style Me Up
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εκπομπή πήρε «μεταγραφή» από το Open στον Alpha.

Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στο διαφημιστικό διάλειμμα του ριάλιτι του ALPHA, The Bachelor. Κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων είδαμε το τρέιλερ της εκπομπής Style me up, η οποία την περασμένη σεζόν προβαλόταν μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Φέτος λοιπόν η εκπομπή μετακομίζει στον ALPHA και όπως είδαμε στο τρέιλερ, θα την παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ποιους θα γίνει η εκπομπή

Ωστόσο, μπορεί να κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ και να έγινε γνωστή η είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου που το παρουσίαζε την περασμένη σεζόν, όμως, δεν είδαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα ούτε για την ώρα προβολής του προγράμματος. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το Style me up είναι ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων και αλλαγής στυλ. Σίγουρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει να δώσει πολλά στο συγκεκριμένο project. Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«H εκπομπή που ανανεώνει στιλ και διάθεση, και αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά ομορφιάς, έρχεται στον Alpha να σας μεταμορφώσει! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάζει και μαζί με τις Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Ραμόνα Βλαντή υποδέχονται καθημερινά στο πιο style up σκηνικό γυναίκες και άνδρες έτοιμους για αλλαγές. Ηλιάνα; Αλεξάνδρα; Ή Ραμόνα; Ποια από τις τρεις κριτές θα καταφέρει να την εμπιστευτούν και να αναλάβει το makeover? Τη «μεταμόρφωση» των μαλλιών και τον σχολιασμό αναλαμβάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Το τρέιλερ της εκπομπής παραπέμπει στο ξεφύλλισμα ενός περιοδικού μόδας με τις τρεις κριτές να «φωτογραφίζονται» πανέτοιμες για αλλαγές», αναφέρει ανακοίνωση του καναλιού.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Λίγα λόγια για αυτή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Ελληνίδα μοντέλο που έγινε γνωστή από την παρουσία της στο Greece Next Top Model. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1988 στην πόλη της Πάτρας. Από μικρή ηλικία ξεχώριζε με την ομορφιά της και σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να λάβει μέρος στα καλλιστεία. Το 2011 κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και μετά της «Miss Universe», συνέχισε με ταξίδια στο εξωτερικό και η επιμονή, το ταλέντο και η ομορφιά της τη οδήγησαν στην κορυφή του μόντελινγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments