Ελλάδα

Επίθεση σε 18χρονη στα Χανιά: Αποσμητικό χώρο έριξε ο δράστης

Επίθεση σε 18χρονη στα Χανιά: Αποσμητικό χώρο έριξε ο δράστης
Επίθεση σε 18χρονη στα Χανιά: Αποσμητικό χώρου έριξε ο 56χρονος στην άτυχη κοπέλα. Με εντολή εισαγγελέα πέρασε το κατώφλι του ψυχιατρείου.

Με αρωματικό – αποσμητικό χώρου επιτέθηκε τελικά ο 56χρονος στην 18χρονη στα Χανιά κι όχι με καυστικό υγρό, λίγες ημέρες μετά την δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι. Ο δράστης ψέκασε με το σπρέι τα μάτια της άτυχης κοπέλας χωρίς να έχει προκληθεί το παραμικρό. Η 18χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και σταδιακά επανήλθε η όρασή της, ενώ ο θύτης συνελήφθη.

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα, Παρασκευή, ο 56χρονος

Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς το μπουκάλι με το αποσμητικό που χρησιμοποίησε, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Εξ ου και με εντολή εισαγγελέα, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.

Χανιά: Το χρονικό της επίθεσης

Η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή του Μαύρου Μώλου στην Κίσσαμο, όταν ξαφνικά την πλησίασε από πίσω ένας άντρας της και της έριξε στα μάτια αποσμητικό χώρου με συνέπεια να χάσει προσωρινά την όρασή της. 

Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Περίοικοι τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Σήμερα η κοπέλα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε το τι συνέβη και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου. Περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν και ακινητοποίησαν τον άνδρα, ο οποίος ήθελε να το σκάσει. Η 18χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και σταδιακά επανήλθε η όρασή της, ενώ ο 56χρονος συνελήφθη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments