Πολιτική

Τσίπρας για Πλεύρη: Η επιλογή του για τη θέση του υπουργού Υγείας πως εξηγείται

Τσίπρας για Πλεύρη: Η επιλογή του για τη θέση του υπουργού Υγείας πως εξηγείται
Τσίπρας για Πλεύρη: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε ανοικτά τον πρωθυπουργό για την υπουργοποίηση των τριών πρώην πρωτοκλασσάτων στελεχών του ΛΑΟΣ.

Αυστηρότατη κριτική και ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού κου Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ. Ο κος Τσίπρας άσκησε κριτική για την υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη αλλά αναφέρθηκε και στις πρόσφατες αθλιότητες του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος δημοσιοποίησε ονόματα νηπίων.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι οξύμωρο να μιλάει για πολιτικό κέντρο και να έχει, όπως είπε, υπουργοποιήσει τρία πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΛΑΟΣ.

Σημείωσε ακόμη ότι  κατάφερε να διεμβολίσει το χώρο της ακροδεξιάς με μια ανορθολογική  στάση στην Συμφωνία των Πρεσπών και με οξύ λόγο σε κρίσιμα θέματα, όπως στο Μάτι όπου κατηγόρησε τον αντίπαλό του για μία τραγωδία. Τσίπρας για Πλεύρη

«Η επιλογή Πλεύρη για τη θέση του υπουργού Υγείας  που είχε ταχθεί αναφανδόν εναντίον των εμβολίων Η1Ν1, είχε ταχθεί εναντίον των γυναικών οροθετικών γυναικών από Αφρική, ζητούσε αίμα στα σύνορα, και είχε πει δημόσια ότι δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να πείσει για να εμβολιαστούν έγινε υπουργός Υγείας την πιο κρίσιμη στιγμή της πανδημίας. Πώς εξηγείται;» είπε για να προσθέσει σε υψηλούς τόνους.

Τσίπρας για Πλεύρη: «Έχει γραμμάτια να ξεπληρώσει ο κος Μητσοτάκης αλλά είναι ανησυχητικό για την πορεία του τόπου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο ονόματα νηπίων. «Είναι ανησυχητικό να στοχοποιείς τα νήπια. Είναι αθλιότητα και ακόμα μεγαλύτερη αθλιότητα ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τον  Μπογδάνο και την ίδια μέρα μαζί με τον κ. Βορίδη πολιτογραφούσε την οικογένεια Αντετοκούνμπο Έλληνες όταν έχει φέρει διατάξεις που κανένας άλλος δεν μπορεί να πολιτογραφηθεί Έλληνας».

Τσίπρας για Πλεύρη

Δεν έχει να περιμένει πολλά ο λαός από τον Μητσοτάκη, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, «παρά μόνο την υπουργοποίηση Μπογδάνου»

Τσίπρας για Πλεύρη: Ο Μητσοτάκης έχει το πρόσωπο του Ιανού

Μάλιστα πρόσθεσε σημειώνοντας  ότι «ο κος Μητσοτάκης έχει το πρόσωπο του Ιανού. Ιανός που ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής και από την άλλη με το πρόσωπο με του φιλελεύθερου και του κεντρώου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments