Διεθνή

Νορβηγία: Επίθεση με «τόξο και βέλη» με αρκετούς νεκρούς

Νορβηγία: Επίθεση με «τόξο και βέλη» με αρκετούς νεκρούς
Νορβηγία: Μία σοκαριστική επίθεση έγινε σύμφωνα με την νορβηγική αστυνομία στην πόλη Κόνγκσεμπεργκ, ενώ συνελήφθη ένας ύποπτος.

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν στην Νορβηγία, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ χρησιμοποιώντας τόξο και βέλη. Ο δράστης  εξαπέλυσε σήμερα επιθέσεις στην νορβηγική πόλη Κόνγκσμπεργκ, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο φερόμενος δράστης συνελήφθη τόνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Οι αρχές θεωρούν ότι ο δράστης ενήργησε μόνος του. Ωστόσο η αστυνομία λέει ότι είναι νωρίς για να απαντήσει στην ερώτηση αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Τα στοιχεία του δράστη που συνελήφθη δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα

Παράλληλα, οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του δράστη, όμως ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά η ταυτότητα, ηλικία και το κίνητρό του για την επίθεση.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Πάντως, οι αρχές εκτιμούν πως ο επιτιθέμενος ενήργησε μόνος του, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, αν και είναι πολύ νωρίς για να εκτιμηθεί εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται πολλά ασθενοφόρα, δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και του Στρατού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments